Εφημερίδα της Καστοριάς | ODOS Newspaper of Castoria
Σελίδες
▼
10.9.13
Μήνυμα προς κάθε κατεύθυσνη
Την ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του βορείου τομέα της χώρας, αποφάσισε σήμερα το πρωί ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Μιχ. Κωσταράκου στο πλαίσιο της άσκησης «Πυρπολητής 6/13».
@?????? Ηλίου φαεινότερο! Θέλουν να περάσουν α) το μήνυμα (να μας κοροϊδέψουν δηλαδή!) ότι μπορεί να αδειάσει η Καστοριά από Στρατιωτικές Μονάδες (να πάνε όλες στην Πελοπόννησο και στη Κρήτη φυσικά), αλλά δε πρέπει να ανησυχούμε, καθότι έρχονται τα Απάτσι (και οι Απάτσι!). β) Κι επειδή εμείς παρόλα αυτά ανησυχούμε που φεύγει ο Στρατός, θέλουν να στείλουν και το μήνυμα στους εθνικιστικούς κύκλους της Αλβανίας να καθίσουν εκεί που κάθονται, αλλά γ) και να τραβήξουν ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Μ’ ένα σμπάρο 3 τριγώνια! Είδες τι σου κάνει το κλείσιμο του ματιού στον Άνθιμο;
Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?????????????????
ΑπάντησηΔιαγραφή@??????
ΑπάντησηΔιαγραφήΗλίου φαεινότερο! Θέλουν να περάσουν α) το μήνυμα (να μας κοροϊδέψουν δηλαδή!) ότι μπορεί να αδειάσει η Καστοριά από Στρατιωτικές Μονάδες (να πάνε όλες στην Πελοπόννησο και στη Κρήτη φυσικά), αλλά δε πρέπει να ανησυχούμε, καθότι έρχονται τα Απάτσι (και οι Απάτσι!).
β) Κι επειδή εμείς παρόλα αυτά ανησυχούμε που φεύγει ο Στρατός, θέλουν να στείλουν και το μήνυμα στους εθνικιστικούς κύκλους της Αλβανίας να καθίσουν εκεί που κάθονται, αλλά γ) και να τραβήξουν ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
Μ’ ένα σμπάρο 3 τριγώνια!
Είδες τι σου κάνει το κλείσιμο του ματιού στον Άνθιμο;
Δεύτερε Σχολιαστή συμφωνώ με αυτά που γράφεις, αλλά αυτό για το κλείσιμο του ματιού... επιφυλάσσομαι. Προτιμώ τα μάτια ανοιχτά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑρέ πως τράνεψαν τα κουνούπια στη λίμνη...
ΑπάντησηΔιαγραφή«Πυρπολυτής 6/13»
ΑπάντησηΔιαγραφήΕεεε, ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ ΛΕΕΕΜΕ!!!
Άλλο όμως ο π υ ρ π ο λ (η) τ ή ς
ΑπάντησηΔιαγραφήκι άλλο ο ..."πυρπολυτής"!
@ 5-6
ΑπάντησηΔιαγραφήΠυρπωλητής ;;;