Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων ότι
θα πραγματοποιηθούν από το φορέα μας επιδοτούμενα σεμινάρια ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.
Το επιδοτούμενο ποσό για κάθε εργαζόμενο ανέρχεται στα 160,00 € / άτομο και η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 32 ώρες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εργαζόμενοι, ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, με ελάχιστο αριθμό ενσήμων 50 ( πενήντα) εντός του έτους 2017 και είναι ενεργοί εργαζόμενοι με την προϋπόθεση η επιχείρηση να έχει υποβάλλει την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ 0,24% για τους εργαζόμενους σε αυτήν για το έτος 2017 και να απασχολεί από 1- 30 εργαζόμενους.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Δήλωση συμμετοχής εργαζoμένου
2. Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας
3. Φωτοαντίγραφο Τραπεζικού Βιβλιαρίου
4. Φωτοαντίγραφο Νόμιμου Παραστατικού από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. που να αποδεικνύει το Α.Φ.Μ. (εκκαθαριστικό σημείωμα ή φορολογική δήλωση ή φορολογική ενημερότητα)
5. Φωτοαντίγραφο της καρτέλας ενσήμων
6. Υπεύθυνη δήλωση επιχείρησης
Η δήλωση συμμετοχής εργαζομένου και η υπεύθυνη δήλωση της επιχείρησης είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καστοριάς www.kastoriachamber.gr
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν έως 06/10/2017 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 246028981, 2467027537 email: konstantinou.konstantinos@kastcham.gr και togaridou.konstantina@kastcham.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.