recJPp8XvMXop0y2Y7vHbTA_Phw ΟΔΟΣ: Επίσκεψη του γενικού προξένου της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη κ. Φιλίπ Ρε

Σελίδες

21.1.20

Επίσκεψη του γενικού προξένου της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη κ. Φιλίπ Ρε



Επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτριο Σαββόπουλο πραγματοποίησε, σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου, ο γενικός πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη και διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Φιλίπ Ρε, ο οποίος βρίσκεται στην Καστοριά με αφορμή την ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας του τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Τον πρόξενο συνόδευαν ο πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων κ. Γεώργιος Λάππας και η υπεύθυνη επικοινωνίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης κ. Κατερίνα Σπυροπούλου .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον γάλλο πρόξενο για την υφιστάμενη κατάσταση στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ενώ ταυτόχρονα συζήτησαν τη δυνατότητα διεύρυνσης της συνεργασίας των δύο χωρών σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η γούνα, ο πρωτογενής τομέας κ.ά., η σωστή αξιοποίηση των οποίων μπορούν να βοηθήσουν στην εξωστρέφεια της τοπικής οικονομίας.

Στην συνέχεια  ο γενικός πρόξενος επισκέφθηκε εθιμοτυπικά και το δημαρχείο Καστοριάς όπου τον υποδέχθηκαν οι αντιδήμαρχοι Διοίκησης και Πολιτισμού του δήμου.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας του τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.