[...] Μάλιστα επειδή –προφανώς– θεωρήθηκε ότι, ακόμη και αυτή η προσωρινή μετακίνηση μερικών δεκάδων μέτρων, ενέχει ένα στοιχείο διατάραξης και προσβολής της ιερότητας των εθνικών συμβολισμών που απορρέουν από την φύλαξη των οστών του Παύλου Μελά στην πιο βαθιά καρδιά της παλιάς Καστοριάς, ανακοινώθηκε ότι έγινε στο πλαίσιο σεμνής και λιτής τελετής (με εξαίρεση την κυρία Μαρία Αντωνίου, βουλευτή Καστοριάς που για την περίσταση είχε επιλέξει κατακκόκινα ενδύματα).
Μπράβο στη Μ........ που χάριν των επιδοτήσεων, μεταξύ άλλων και ο Κ....... μαζί με τον Λ...... αγόρασαν ξενοδοχειακή μονάδα στην Πάρο, και επένδυσαν στο ντόπιο αιγαιοπελαγίτικο τουρισμό. Να ντρέπεσαι δηλαδή. Και εις ανώτερα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΔιαγραφήΟλοι οι πολιτευτές διαμαρτύρονται ότι έχει ερημώσει η πόλη, αλλα τα μαγαζιά τα ανοίγουν στην Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα, μετά την πρώην ηγέτη της αντιπολίτευσης στον δήμο μας ανακοίνωσε και ο πρώην βουλευτής ότι ο κανακάρης του άνοιξε μαγαζί στην Θεσσαλονίκη. Κατά τα άλλα μας ζητάνε να επενδύσουμε στην Καστοριά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕδώ αγόρασε ο άλλος ξενοδοχείο στην Πάρο!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή