[...] Το «πρόγραμμα» δεν θα αφορά μόνο τους γουνοποιούς αλλά επεκτείνεται σε όλο το... φάσμα της παραγωγικής αλυσίδας, όπου το «όλο» είναι ο κόσμος των εκτροφέων. Και τα ποσά που θα σκορπιστούν για μια ακόμη φορά θα είναι από 10.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ. Για ένα ΑΦΜ. Το "πρότζεκτ" βέβαια δεν είναι «ανάσα» στην τοπική κοινωνία και οικονομία για να μη «σκάσει» κανόνι, αλλά προωθητικό αέριο για οικονομικούς πυραύλους.

Φυσικά, χρήματα για εκτροφεία και βυρσοδεψεία. Ξέρετε πόσο πήγε το τριχλωροαιθυλενιο;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣταμάτησε ο Βλαδίμηρος να βγάζει ή το παίρνουν από τον γείτονα…;;!!!
ΔιαγραφήΜια και σε ενδιαφέρει το θεμα.....
Διαγραφήhttps://www.researchgate.net/publication/12650719_Volatile_organic_compounds_in_the_surface_waters_of_Northern_Greece
Το μπερδεψες με το novichok. Όπως βλέπεις στην λίστα ούτε ο Βλαδίμηρος ούτε οι γείτονες ανήκουν στους παραγωγούς τριχλωροαιθυλενιου, που χρησιμοποιείται ως διαλύτης αφαίρεσης λιπών και ελαίων και για τον καθαρισμό των γουναρικών.
Διαγραφήhttps://us.metoree.com/categories/6371/
Στην υγειά σου με νερό της βρύσης