5.5.26

Μέρες βεντέτας


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Ίσως να μη την εξυπηρετεί να θυμούνται οι πολίτες ότι η κ. Αντωνίου υμνούσε τον τέως εσωκομματικό ανθυποψήφιο της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, τέως ευρωβουλευτή της ΝΔ, τέως πρόεδρο του κόμματος "Πολιτική Άνοιξη", τέως υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος επί ΝΔ, τον τέως νεότερο βουλευτή σε ηλικία και τώρα ίσως παλιότερο βουλευτή σε θητείες, και διά παντός Μακεδονομάχο εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς.


Μέρες βεντέτας

ΟΔΟΣ 13.11.2025| 1296

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/5/26

    "Θερμά συγχαρητήρια στο Δήμο Καστοριάς" για την οργάνωση του “Stoiximan AegeanBall Festival Goes To… Kastoria” από την Μαρία Αντωνίου. Μπράβο σε όλους. Διαφήμιση σε παιδιά για τζόγο. Έτσι γέμισε η χώρα τσογαδόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ