28.4.11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Αξιότιμε κ. Μπαϊρακτάρη,

Στο αρ. 585 φύλλο της εφημερίδας σας, και συγκεκριμένα στην στήλη «Λόγος και αντίλογος», στην οποία η ΟΔΟΣ ευχαριστεί την ανώνυμη αναγνώστρια για την επιστολή της, θα απαντήσω και εγώ: ευχαριστώ για το πρώτο σκέλος της επιστολής, που αναφέρεται σχετικά στην «πατάτα» του Γκότσε Ντέλτσεφ, και, που ευτυχώς την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε, στην αντίθετη περίπτωση οι μνήμες θα ήταν φοβερά οδυνηρές.

Ως προς το δεύτερο σκέλος της επιστολής, στο οποίο γίνεται λόγος για την τοποθέτηση της κυρίας Αρετής Κάρκου, φιλολόγου, ως υπευθύνου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, η ανώνυμη αναγνώστρια θα είχε άλλη γνώμη για την εν λόγω φιλόλογο, αν ρωτούσε, έστω και τυχαία, έναν κάτοικο Κορησούο, για να πληροφορηθεί, ποια είναι η προσφορά της ανωτέρω καθηγήτριας στην τοπική κοινωνία του χωριού, και όχι μόνο, έξω από τα υπηρεσιακά της καθήκοντα στο γυμνάσιο Κορησού, και ιδίως στην Κωνσταντινίδειο Βιβλιοθήκη, φυσικά αφιλοκερδώς από μια «εξωκοινοβουλευτική», όπως χαρακτηρίζεται ειρωνικά στην επιστολή, εθελόντρια καθηγήτρια.

Με εκτίμηση
Αναστάσιος Τσιτσιμίδης

Σχετικό κείμενο:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ