7.11.11

Είπαν:

Kανείς δεν πλούτισε από τη βουλευτική αποζημίωση, που δεν ξεπερνά τα 6.500 ευρώ το μήνα, 75.000-80.000 ευρώ σε ετήσια βάση...

Φίλιππος Πετσάλνικος
πρόεδρος της Βουλής & βουλευτής Καστοριάς

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/11

    Κατά μία σατανική σύμπτωση όλοι
    έχουν παντρευτεί πλούσιες γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/11

    Έχει δίκαιο ο κ. Πετσάλνκος. Και ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν πλούτισε από την βουλευτική αποζημίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/11

    Η λέξη "Μίζα"σας πέρασε ποτέ από το μυαλό κύριε πρόεδρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώτα Κοντογεωργοπούλου9/11/11

    Έψαξαν μέσα στο χάος και τράβηξαν το κούπωμα από τον...πάτο. Από όλες τις δυνατές λύσεις, μετά από τόσο μεγάλη αναμονή και διασυρμό της χώρας στη διεθνή κοινότητα, στο πλαίσιο της αναζήτησης του κατάλληλου Πρωθυπουργού για τη σωτηρία, αποφάσισαν ότι η καλύτερη δυνατή επιλογή είναι ο κ. Πετσάλνικος, ένας εκ των εμπνευστών δηλαδή του τρυκ που μας έφερε στον γκρεμό: Του δημοψηφίσματος.
    Ο κ. Πετσάλνικος είναι η διεθνούς κύρους και λάμψης προσωπικότητα, που έχει ανάγκη η Ελλάδα, η ευρισκόμενη στο χείλος του γκρεμού για να της δώσει ένα χέρι και να την τραβήξει ξανά στην επιφάνεια.
    Ο κ. Πετσάλνικος είναι ο βαθύς γνώστης των οικονομικών θεμάτων και ο άνθρωπος που βρίσκεται έξω απο τις κάστες και τις κομματικές αυλές, και σαν έτοιμος από καιρό, προπονημένος και θαρραλέος, θα ενώσει όλους τους Έλληνες, ως κοινής αποδοχής.
    Ο κ. Πετσάλνικος, ο λαλίστατος, είναι ο καταλληλότερος συνομιλητής της Μέρκελ, του Σαρκοζί και της Λαγκάρντ, η μεγάλη ανακάλυψη μετά από τόσες μέρες...τοκετού.
    Ο Πετσάλνικος είναι ό,τι καλύτερο βρήκαν για να βάλουν στο τραπέζι από 10 εκατομμύρια ανθρώπους, πολιτικούς, επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, τεχνοκράτες, οικονομολόγους και ό,τι άλλο θες.
    Ήρθε μάλλον η ώρα να πάρουν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς εκείνο το ελικόπτερο που λέγαμε.
    Και να αναχωρήσουν τάχιστα για να ξεβρωμίσει η χώρα.
    Γιώτα Κοντογεωργοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/11/11

    Πολύ σωστό το σχόλιο της κ. Γιώτας Κοντογεωργοπούλου: "Ο Πετσάλνικος είναι ό,τι καλύτερο βρήκαν για να βάλουν στο τραπέζι από 10 εκατομμύρια ανθρώπους, πολιτικούς, επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, τεχνοκράτες, οικονομολόγους και ό,τι άλλο θες.
    Ήρθε μάλλον η ώρα να πάρουν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς εκείνο το ελικόπτερο που λέγαμε.
    Και να αναχωρήσουν τάχιστα για να ξεβρωμίσει η χώρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ