17.2.12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε Μπαϊρακτάρη,

Σας κοινοποιώ επιστολή που έστειλα στην εφημερίδα Νέα Καστοριά. Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε στην έγκριτη εφημερίδα σας.
Με εκτίμηση
Ιωάννης Μάρκου

* * *

ΠΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Υπόψιν κ. Τ. Πολυγιάννη, εκδότη της εφημερίδας «Νέα Καστοριά»

Καστοριά, 16 Δεκεμβρίου 2011

Αξιότιμε κύριε Εκδότη,

Στο τελευταίο (15.12.2011, αρ. φύλλου 2646) κύριο πρωτοσέλιδο άρθρο της έγκριτης εφημερίδας σας που παραπέμπει στην 3η σελίδα με τίτλο «Σπατάλες χιλιάδων ευρώ σε 'κερασμένα' ενοίκια», το οποίο υπογράφει η κα. Θεοδώρα Ζήση-Κωτσοπούλου, το μισό περίπου του άρθρου της είναι αντιγραφή από προσωπική μου επιστολή που έστειλα στην εφημερίδα «Οδός», και η οποία το δημοσίευσε πριν δύο και πλέον μήνες, στο φύλλο της 610 της 6ης Οκτωβρίου 2011.

Συγκεκριμένα αναφέρω στην επιστολή μου στην εφημερίδα «Οδός»:
«Όπως επίσης και άλλες υπηρεσίες συνεχίζουν προκλητικά να σπαταλούν τεράστια ποσά ενοικίων όπως η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, η Υπηρεσία Εντελλομένων Εξόδων Καστοριάς, ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ - ΥΠΑΔ) κλπ, έναντι διόλου ευκαταφρόνητων χρηματικών ποσών, τα οποία ασφαλώς επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό και κατ' επέκταση τους άγρια φορολογούμενους έλληνες πολίτες. Συζητείται ευρέως ότι όλα αυτά τα χρόνια π.χ. τα χρήματα που έδωσε για τα ενοίκια η Δ.Ο.Υ. Καστοριάς σε ιδιώτη, θα μπορούσε να είχε κτίσει 3 ιδιόκτητα τέτοια κτήρια!
Τόσους μήνες μετά, η Δ.Ο.Υ. Καστοριάς συνεχίζει να σπαταλά τεράστια ποσά ενοικίων, προκαλώντας την κοινή γνώμη (και την κοινή θέα -καθ' ότι και το κτήριο είναι προκλητικό, όπως η πολυτέλεια, η θέα, η άνεση, και η διαρρύθμιση των γραφείων της Δ.Ο.Υ. προκαλεί την πάμφτωχη με υψηλά ποσοστά ανεργίας και μισθούς Βουλγαρίας Καστοριά)».
Και η συνεργάτις αντιγράφει επί λέξει την επιστολή μου, προσθέτοντας μόνο τις 5 υπογραμμισμένες λέξεις, και αλλάζοντας την λέξη «Βουλγαρίας» σε «Ινδίας»:
«Σπατάλες εκατομμυρίων από υπηρεσίες συνεχίζουν προκλητικά να σπαταλούν τεράστια ποσά ενοικίων όπως ο οργανισμός εργατικής κατοικίας, η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, η Υπηρεσία Εντελλομένων Εξόδων Καστοριάς, ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ - ΥΠΑΔ) κλπ, έναντι διόλου ευκαταφρόνητων χρηματικών ποσών, τα οποία ασφαλώς επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό και κατ' επέκταση τους άγρια φορολογούμενους έλληνες πολίτες. Συζητείται ευρέως ότι όλα αυτά τα χρόνια π.χ. τα χρήματα που έδωσε για τα ενοίκια η Δ.Ο.Υ. Καστοριάς σε ιδιώτη, θα μπορούσε να είχε κτίσει 3 ιδιόκτητα τέτοια κτήρια! ενώ συνεχίζει να σπαταλά τεράστια ποσά ενοικίων, προκαλώντας την κοινή γνώμη (και την κοινή θέα -καθ' ότι και το κτήριο είναι προκλητικό, όπως η πολυτέλεια, η θέα, η άνεση, και η διαρρύθμιση των γραφείων της Δ.Ο.Υ. προκαλεί την πάμφτωχη με υψηλά ποσοστά ανεργίας και μισθούς Ινδίας Καστοριά)».
Για επιβεβαίωση των λεχθέντων μου, σας κοινοποιώ την σχετική ηλεκτρονική διευθύνση:
http://odos-kastoria.blogspot.gr/2011/11/blog-post_1982.html

Αξιότιμε κύριε Εκδότη,
Παρακαλώ, όπως ο νόμος ορίζει, να δημοσιεύσετε με τα ίδια στοιχεία και στην ίδια σελίδα την παρούσα επιστολή μου στο επόμενο φύλλο της έγκριτης εφημερίδα σας, (καθώς και στην ηλεκτρονική της ανάρτηση στο site της Νέας Καστοριάς), προς αποκατάσταση.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Μάρκου



Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 22 Δεκεμβρίου 2011, αρ. φύλλου 621, χωρίς το απόσπασμα που αφορούσε την zougla.gr. H επιστολή δημοσιεύθηκε επίσης στο: http://oladeka.blogspot.gr/2011/12/blog-post_8345.html καθώς και το σχετικό κείμενο της Νέας Καστοριάς http://oladeka.blogspot.gr/2011/12/blog-post_4219.html Δεν δημοσιεύθηκε στην Νέα Καστοριά.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/12/12

    Το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου με τίτλο "Νεκρώνει η νυχτερινή ζωή της Καστοριάς" που αναδημοσιεύουν σήμερα τα blogs:

    http://oladeka.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5157.html

    και

    http://fouit.gr/2012/12/fouit-gr-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81/

    (όπως συνήθως είναι άρθρα και τα πρωτοσέλιδα της [....]τα τελευταία χρόνια) είναι copy-paste. Αυτήν την φορά από το TIRNAVOS NEWS!!!!

    http://www.tirnavosnews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2732:tyrnavitiki-erimia&catid=3:newsflash

    Είναι απαράδεκτη τέτοια δημοσιογραφία να συνεχίζεται, και να προβάλλεται από τα τοπικά blogs.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ