11.5.12

ΟΔΟΣ: Από το שלום στο Привет

Από το σαλώμ στο πριβιέτ*




Είναι γνωστό ότι η δημοτική αρχή της Καστοριάς κάνει ότι μπορεί για να υπηρετήσει τα εθνικά και τοπικά ιδεώδη και να μεταφέρει την δόξα της Καστοριάς στα 4 σημεία του ορίζοντα. Αναμένεται ταξίδι της αντιδημάρχου στην Μόσχα όπου θα προωθήσει -με προκαταβολική επιτυχία προφανώς- τα συμφέροντα των δημοτών στην παγωμένη χώρα.

Προηγουμένως μεταξύ άλλων είχε πραγματοποιηθεί ταξίδι στην Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στο Ισραήλ μέσα στο καταχείμωνο -μεγάλη θυσία κι’ αυτή, βάσανο και κόπος και κίνδυνος για την ακεραιότητά τους- τι μεγαλοσύνη έχουν όσοι αναλώνουν τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο στο να υπηρετούν ΕΣΕΝΑ λαέ.

Μάλιστα η φωτογραφία της αντιδημάρχου Καστοριάς κ. Ειρήνης Γεωργοσοπούλου-Μισκία με δύο δημοσιογράφους από το Ισραήλ που επισκέφτηκαν πρόσφατα για να θαυμάσουν την… (ρημαγμένη από κάθε τεκμήριο των χιλιάδων Εβραίων που ζούσαν εδώ ως τον πόλεμο) βυζαντινή (και) αρχόντισσα Καστοριά -που τόσο αγαπούν διαχρονικά οι εκλεκτοί της- αποδεικνύει ότι η σύσφιξη των σχέσεων της Καστοριάς με το Ισραήλ, είναι σε (πολύ) καλό δρόμο.



(*) Γειά σου στα εβραϊκά [שלום] (σαλώμ) και στα ρωσσικά [Привет] (πριβιέτ).

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 15 Μαρτίου, αρ. φύλλου 633



4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/5/12

    Εκπληκτικά ένθερμη δημόσια εμφάνιση κυρίας Αντιδημάρχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/5/12

    Οι γυιοι της είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/5/12

    Εμείς πάντως θαυμάζουμε τους Ισραηλίτες δημοσιογράφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/5/12

    ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΑΓΚΑΣΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ