12.9.12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν




Κύριε Διευθυντά

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να διαμαρτυρηθώ για το γεγονός ότι ο Δήμαρχος πρώτα ευλογεί τα γένια του και κατόπιν σκέφτεται ότι υπάρχει και έχει θεσμικό ρόλο. Ρόλος ο οποίος όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες εξαντλείται προκλητικά προς το να ασφαλτοστρώνει την είσοδο του σπιτιού του με έξοδα του Δήμου (φωτογραφία), αφήνοντας τον υπόλοιπο δρόμο να τον γευτούν οι συμπολίτες του.

Γιατί σημασία έχει να μην πιάνει το αυτοκίνητο του Δημάρχου μπαίνοντας στο σπίτι του, με όσο το δυνατόν λιγότερες αναταράξεις, ενώ για τους υπόλοιπους θνητούς υπάρχουν και τα 4Χ4 για να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Ευχαριστώ
Γ. Κωστίδης
ikostid@gmail.com

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 28 Ιουνίου 2012, αρ. φύλλου 648

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/9/12

    Ενώ σε κάποια άλλη χώρα δεν θα έκανε ποτέ τέτοια εξαίρεση για το άτομό του ένας δήμαρχος, για λόγους ευνόητους, εδώ το θεωρούμε δεδομένο. Είναι κάτι σαν τις βασιλικές οικογένειες από παλιά, που είχαν όλα τα δικαιώματα και δεν υπολόγιζαν τη δημόσια γνώμη γιατί αδιαφορούσαν, μιας και το στάτους δεν τους το χαλούσε κανείς. Κάπως έτσι είναι και με το δρόμο και πόσα μα πόσα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ