30.9.12

Αντίλογος

Συγγνώμη κύριε Μπαϊρακτάρη, αλλά έχω ένσταση σοβαρή και δικαιολογημένη!
Από ό,τι διαπιστώνω, και εσείς ως Διευθυντής της Εφημερίδας και διαχειριστής της ηλεκτρονικής έκδοσης, αλλά και οι Ανώνυμοι ("We are legion" έγραφε κάποτε πρωτοσέλιδο η ΟΔΟΣ) σεβαστήκαμε τον όρο που έθεσε ο κ. Επ. Τσίγκας.
Με ποια λογική όμως δημοσιεύονται σχόλια από bloggers, οι οποίοι είναι για τους Αναγνώστες ουσιαστικά ανώνυμοι;

Ας ανατρέξει ο φίλτατος κατά τα άλλα Νώντας Τσίγκας στη σελίδα "Η ΟΔΟΣ ευχαριστεί...", για να υποψιαστεί λίγο καλύτερα με τί σόι ανθρώπους έχει να κάνει, προτού μάς πάρει όλους παραμάζωμα!
Η προσωπική μου παράκληση είναι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, να χαμηλώσουμε την ένταση και να διαλεχθούμε ψύχραιμα εστιάζοντας στο θέμα.
Ευχαριστώ.

Υ.Γ.1 : Εννοείται ότι έχω το δικαίωμα να διαφυλάξω την ψυχοσωματική μου ακεραιότητα δημοσιεύοντας με ψευδώνυμο.
Υ.Γ.2 : Για το πρόβλημα που προέκυψε εκ του μη όντος έπαιξε και η μοίρα το παιχνιδάκι της. Το μότο του άρθρου γράφτηκε από άνθρωπο που δημοσίευε τα κείμενά του με ψευδώνυμο (Ελύτης αντί Αλεπουδέλης) και κλείνει με τον στίχο "που έχασα και τ' όνομά μου"...

Αυτά... κι όποιος θέλει μόνο να τον λιβανίζω, δεν θα έχει άλλα από εμένα... σιγά, μη χάσει η Βενετιά βελόνι για ελόγου μου δηλαδή...

"Επώνυμος"

ΟΔΟΣ


Η ένσταση και οι παρατηρήσεις που έλαβε το blog από τον «Επώνυμο»-τα στοιχεία του οποίου γνωστοποίησε στην εφημερίδα- έγιναν απόλυτα αποδεκτά, και για τον λόγο αυτό αφαιρέθηκαν από την ανάρτηση του κ. Ε. Τσίγκα, όλα τα τελευταία σχόλια από bloggers.



Σχετικό κείμενο:

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ