20.11.12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν


ΟΔΟΣ 26.7.2012 | 652


Αγαπητέ κύριε Παρχαρίδη,

Στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας “ΟΔΟΣ” (αρ. 652 / 26.7.2012) διάβασα την απάντησή σας σχετικά με την ανάπλαση της παραλίας, όπου τυχαίνει και να κατοικώ όλη μου τη ζωή -που δεν είναι και λίγη.

ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ εντύπωση, ότι αναφέρεστε στις αρμοδιότητές σας, σαν Αντιδήμαρχος “Ποιότητας Ζωής”. Για να είμαι ειλικρινής, ίσως και από προσωπική αμέλεια, δεν γνώριζα ότι έχει ο Δήμος μας και αρμόδιο εντεταλμένο για το θέμα αυτό.

ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ όμως, να αναφερθώ εν ολίγοις, στο πρόβλημα που βιώνουμε όλοι οι κάτοικοι της περιοχής αυτής, με τη συνεχή -και όχι μόνο κατά τις νυκτερινές ώρες- ηχορύπανση που προκαλούν οι κάθε είδους καφετέριες.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ όλο και οξύνεται, χωρίς βέβαια να φροντίσει κανείς από τους αρμοδίους να εφαρμοστούν οι νόμοι: “Απαγορεύονται ηχεία σε εξωτερικούς χώρους ΠΑΝΤΕΛΩΣ και επιβάλλεται ησυχία μετά τις 11.10 απογευματινή ώρα επίσης, έστω και σε κλειστούς χώρους”. Αυτά τουλάχιστον πληροφορηθήκαμε από την Αστυνομία και τις Δικαστικές η Υγειονομικές Αρχές. Έχω απευθυνθεί πολλές φορές στο Δήμο για εφαρμογή του Νόμου. Αποτέλεσμα κανένα.

ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ, πρώτο σας μέλημα και εντελώς ανέξοδο, θα ήταν να φροντίσετε για την ποιότητα ζωής, τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας, όσο και της νύχτας, όλων ημών των δύστυχων υποχρεωτικά ξενύχτηδων; Και να δούμε, ότι επιτέλους φροντίζετε κι εσείς για την εφαρμογή των νόμων και όχι μόνο οι Άγγλοι, όπου κλείνουν τα ηχεία ακόμη και στον Πολ Μακάρτνεϊ και τον Μπρους Σπρινγκστριν;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς για την απάντησή σας και την άμεση παρέμβαση για την λύση του προβλήματος

Χρυσούλα Πατρώνου Παπατέρπου


Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι καθόλου στην αισθητική ρύπανση, και σας προσκαλώ να έλθετε στο μπαλκόνι μου να παρατηρήσετε ιδίοις όμασιν τη μετατροπή των αυλών σε φαβέλες της Βραζιλίας!..


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 2 Αυγούστου, αρ. φύλλου 653



Σχετικά κείμενα:




4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/11/12

    ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ !!!!!!!!!!
    ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/11/12

    Χίλια μπράβο και πάλι αγαπητή Χρυσούλα!!
    Ο κύριος αντιδήμαρχος Ποιότητας της Ζωής (!!!) είμαι σίγουρη ότι διάβασε μετά προσοχής την ανοικτή επιστολή σου. Και έπραξε φυσικά τα δέοντα: Παράτεινε κατά 2 ώρες το ωράριο λειτουργίας της μουσικής των νυχτερινών κέντρων!!!! Για να σας αποτελειώσει μια και έξω!!!
    Αμάν και εσείς, ψύλλος στον κόρφο του γίνατε οι κάτοικοι της περιοχής, και χαλάτε την «πιάτσα» στα νυχτερινά. Και από αυτήν την «πιάτσα» ζούνε.
    Γι’ αυτό Χρυσούλα μου, άλλη φορά, να μην γεννιέσαι Καστοριανή, μην ζεις στην Καστοριά, και να μην είσαι αρχόντισσα, αν θέλεις να σ’ ακούσει ο αρμόδιος για την… Ποιότητα Ζωής ΜΑΣ!
    Ειδάλλως, βάλε ωτοασπίδες.
    Χριστίνα

    ΥΓ Γράψε και ‘συ μία φορά ότι η Καστοριά είναι «αρχόντισσα», έτσι ώστε να ταυτιστείτε με τον Άρχοντα της Ποιότητας και Ζωής ΜΑΣ!!!!! Τόσο γουστάρει την λέξη!!!! Μην του χαλάς χατίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επώνυμος20/11/12

    Συγχαρητήρια κυρία Πατρώνου για την παρρησία σας και την αδιάκοπη ενεργό συμμετοχή σας στα κοινά, από την πλευρά των πολιτών.
    Συν τοις άλλοις, χαίρω ιδιαίτερα που το ήθος σας αναγνωρίζεται με εκτίμηση από συμπολίτες, όπως η Χριστίνα, η οποία με το θάρρος και την οξυδέρκεια που επιδεικνύει, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε αγαπητή συνεργάτιδα στον κοινόν αγώνα !
    (Εύχομαι να μην κάνω λάθος και σε αυτό το προαίσθημα).

    Εσείς πάντως ... χαίρετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/11/12

    Φαβέλα κατάντησαν όλη την Καστοριά, που είναι πνιγμένη στα σκουπίδια, στην παρακμή και στην βρωμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ