20.7.15

Συμμετοχή σε τουριστική έκθεση



Την περασμένη Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 έκλεισε τις πύλες της η  Διεθνής Έκθεση Τουρισμού  ITB Berlin στο Βερολίνο της Γερμανίας, με τιμώμενη χώρα φέτος την Μογγολία.
Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αθλητισμού, Επιχειρηματικότητας, Παραδοσιακών πολιτιστικών εκδηλώσεων κ. Δημήτρης Πετρόπουλος και η ειδική συνεργάτης του δημάρχου Καστοριάς κ. Χριστίνα Ευαγγέλου Σούλιου, εκπροσώπησαν τον δήμο Καστοριάς ο οποίος συμμετείχε στην έκθεση, ως συνεκθέτης στο περίπτερο της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας (εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Κώττα), επίσημης εκπροσώπου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Οι απεσταλμένοι του δήμου Καστοριάς, πέραν της παρουσίας τους στην έκθεση συμμετείχαν σε συναντήσεις εργασίας με επιτελείς του ΕΟΤ, καθώς και με έλληνες και ξένους παράγοντες, συναντήσεις οι οποίες διοργανώθηκαν με τη συνδρομή της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης σε συνέχεια της συνεργασίας του δήμου Καστοριάς με το συγκεκριμένο φορέα.
Τέλος σημειώνεται ότι πάνω από 10.000 εκθέτες από 180 χώρες συμμετείχαν φέτος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου και Ελλάδα εκπροσωπήθηκε σε 62 περίπτερα από ξενοδοχεία, ξενοδοχειακούς ομίλους, ταξιδιωτικές επιχειρήσεις, νομούς και περιφέρειες.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 12 Μαρτίου 2015, αρ. φύλλου 779

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/7/15

    Για ταξίδια πρώτοι είμαστε!

    https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A83%CE%A5%CE%A9%CE%95%CE%A5-%CE%9B%CE%A6%CE%96?inline=true

    και στην Κίνα τώρα:

    https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A91%CE%A8%CE%A4%CE%A9%CE%95%CE%A5-%CE%94%CE%9A6?inline=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ