16.7.17

Nέες άδειες άσκησης υπαιθρίου πλανοδίου εμπορίου για την Π.Ε. Καστοριάς

Από το τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Καστοριάς, γνωστοποιείται απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς σύμφωνα με την οποία χορηγούνται δέκα νέες άδειες άσκησης υπαιθρίου πλανοδίου εμπορίου για την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.
Η κατανομή των αδειών ανά κατηγορία είναι η κάτωθι:
-Τέσσερις άδειες για πώληση πρωτογενών προϊόντων γης και ανθέων.
-Τρείς άδειες για πώληση προϊόντων αλιείας και ιχθυοκαλλιέργειας.
-Δύο άδειες για πώληση βιομηχανικών προϊόντων (λευκών ειδών, ειδών ρουχισμού, υπόδησης, χαρτικών-ειδών παντοπωλείου κτλ).
-Μία άδεια με αντικείμενο εκμετάλλευσης κινητή καντίνα για την παρασκευή και παροχή τροφίμων και ποτών.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για απόκτηση άδειας άσκησης υπαιθρίου πλανοδίου εμπορίου, να προσέλθουν στο Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καστοριάς (διοικητήριο, 3ος όροφος, γραφείο 7), ώστε να υποβάλλουν την σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση η οποία παρέχεται από την υπηρεσία. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31/7/17 ημέρα Δευτέρα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Άδεια άσκησης δραστηριότητας πωλητή υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου δικαιούνται φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι άνεργα και δεν κατέχουν τα ίδια, ο/η σύζυγος ή τα τέκνα αυτών άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος. Η άδεια αυτή χορηγείται κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση κοινωνικά κριτήρια. Οι άδειες άσκησης υπαίθριου εμπορίου είναι προσωποπαγείς και αμεταβίβαστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ