20.5.18

Κοινωνικό ιατρείο του δήμου Καστοριάς

Στο δημοτικό κατάστημα του δήμου Καστοριάς υπεγράφη σύμβαση ανάθεσης παροχής ιατρικών υπηρεσιών για το κοινωνικό ιατρείο μεταξύ του δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή και του ιατρού κ. Τριαντάφυλλου Τοκατλίδη, ειδικού παθολόγου.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης, της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας αλλά και ευαισθητοποίησης ο δήμος προχωρά στην λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου με σκοπό την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στις ομάδες που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση με κοινωνικά και εργασιακά προβλήματα όπως την αύξηση της ανεργίας και την μείωση των πόρων διαβίωσης.

Σκοπός του κοινωνικού ιατρείου είναι να καλύψει ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ευπαθών ομάδων, όπως ανασφάλιστων και άπορων κατοίκων και δημοτών.

Το κοινωνικό ιατρείο στεγάζεται στην δ/νση Παλαιολόγου 1 και Βιτσίου γωνία (παραπλεύρως του 2ου δημοτικού σχολείου, περιοχή Αγίου Μηνά), θα λειτουργεί για τους δικαιούχους καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00-15:00, κατόπιν ραντεβού, τηλέφωνο επικοινωνίας 2467021028.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ