21.12.18

21 Δεκεμβρίου

Σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 18.00 θα παρουσιαστεί η μουσικο-θεατρική παράσταση Καρυοθραύστης του Τσαϊκόφσκι, στην δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς. Στην παράσταση συμμετέχουν οι μουσικο-παιδαγωγοί Ελπίδα και Γιώργος Σίσκου, η Χρύσα και η Ρεββέκα μαθήτριες του 2ου δημοτικού σχολείου Μανιάκων. Μετά το τέλος της παράστασης θα ακολουθήσει κατασκευή αναμνηστικού καρυοθραύστη για παιδιά.
Την παραμονή των Χριστουγέννων η Κλάρα παίρνει δώρο από τον νονό της έναν καρυοθραύστη. Τα μεσάνυχτα, το σαλόνι όπου έχει αποκοιμηθεί η Κλάρα μεταμορφώνεται, τα παιχνίδια ζωντανεύουν και ποντίκια εισβάλλουν στο δωμάτιο. Η κούκλα Καρυοθραύστης προσπαθεί να σώσει το κορίτσι και αντιμετωπίζει γενναία τους ποντικούς. Ο νονός της Κλάρας τον μεταμορφώνει σε πρίγκιπα και μαζί οι δύο νέοι φεύγουν για να ανακαλύψουν τη χώρα των Ζαχαρωτών, όπου ετοιμάζεται ν' αρχίσει μια ξέφρενη γιορτή, γεμάτη όμορφες μελωδίες και χορούς. 
Για μεγάλους και παιδιά Τηλέφωνο επικοινωνίας 2467028195.


❆ ❆ ❆

Στις 19:00 ο δήμος Καστοριάς θα πραγματοποιήσει χριστουγεννιάτικη εορτή στο πάρκο “Ολυμπιακής Φλόγας” με τον Λάζαρο Καψιμάλη και το συγκρότημα  Groovy Vibes.



❆ ❆ ❆

Στις 20:00, ο όμιλος πολιτιστικής ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις» θα πραγματοποιήσει γλέντι στην έδρα του σωματείου (Αγίου Μηνά 9).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ