7.4.19

Ανάληψη καθηκόντων του νέου περιφερειακού διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Την Τρίτη 2 Απριλίου, ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Μαρδίρης, παρουσία του απερχόμενου περιφερειακού διευθυντή κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου και των υπαλλήλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Ο κ. Μαρδίρης απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Διεύθυνσης ανέφερε πως θεωρεί ιδιαίτερη τιμή την ανάληψη μιας πετυχημένης υπηρεσίας, που χειρίστηκε με αποτελεσματικότητα τα θέματα της Εκπαίδευσης και διαβεβαίωσε πως η συνεργασία του θα στηρίζεται στις αρχές της ομαδικότητας, της δημοκρατίας, της ισονομίας και της χρηστής διοίκησης, με στόχο τη δημιουργική και παραγωγική δράση της Περιφερειακής Διεύθυνσης για τη βελτίωση της Εκπαίδευσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Επίσης δεσμεύτηκε, ότι θα διαμορφωθεί και θα υλοποιηθεί ένας στρατηγικός σχεδιασμός, σε συνέχεια του προηγούμενου, που θα αξιοποιεί το σύνολο των δεξιοτήτων όλων των συνεργατών της Περιφερειακής Διεύθυνσης αλλά και των εκπαιδευτικών, των διοικητικών υπαλλήλων, των στελεχών της Εκπαίδευσης και των υποστηρικτικών δομών.

Τέλος, ευχαρίστησε για την υποδοχή και τόνισε μεταξύ άλλων, πως προσδοκά σε μια δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και την επίτευξη των εκπαιδευτικών και των παιδαγωγικών στόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ