22.4.19

Σύλληψη ημεδαπού για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών



Συνελήφθη στις 20 Απριλίου το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 38χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, βρέθηκε στην κατοχή του 1 νάιλον συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη, βάρους 8,4 γραμμαρίων, ενώ ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή της Καστοριάς, βρέθηκαν 78 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία στερούταν σχετικής ιατρικής συνταγής, καθώς και ένα δισκίο και μία κάψουλα, αγνώστου προελεύσεως.
Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

  • Τις μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, συνελήφθη 54χρονος αλλοδαπός, διότι επανήλθε παράνομα στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ