9.8.19

Έως 14 Αυγούστου οι αιτήσεις συμμετοχής στο 4th Fur Shopping FestivalΑνανεωμένο επιστρέφει φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά το Fur Shopping Festival, η νέα διοργάνωση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς που κατάφερε να γίνει θεσμός μέσα σε ελάχιστα χρόνια λειτουργίας. Φέτος, το Fur Shopping Festival θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, πλαισιωμένο από events και happenings που θα προσδώσουν νέο χαρακτήρα στη μεγάλη αυτή γιορτή της Καστοριάς.

Πρόκειται για το καθιερωμένο πλέον φθινοπωρινό εκθεσιακό γεγονός-σαλόνι γούνας για χονδρικές και λιανικές πωλήσεις γούνινων ενδυμάτων, δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ από γούνα, που αναμένεται να προσελκύσει και φέτος εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και προσιτές τιμές!

Η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων ξεκίνησε την Δευτέρα 8 Ιουλίου, ενώ ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή από πλευράς γουνοποιητικών επιχειρήσεων από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό είναι πολύ μεγάλο. Καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αιτήσεων είναι η 14η Αυγούστου 2019.

Οι ενδιαφερόμενες γουνοποιητικές επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στα τηλέφωνα 2467022353 και 24670 23116 ή στο e-mail info@ akf.gr. To 4rd Fur Shopping Festival διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς σε συνεργασία με τη ΔΕΘ – Helexpo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ