2.9.19

Ανάληψη των καθηκόντων του νέου δημάρχου Καστοριάς

Η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο για τη νέα δημοτική αρχή. Αναλάβαμε επισήμως την διοίκηση του Δήμου Καστοριάς, αλλά και τεράστια προβλήματα και δυσκολίες. Είμαστε εδώ όμως, για να προχωρήσουμε μπροστά. Με σύνεση, ενότητα, συνεργασία. Να λειτουργήσουμε όλοι μαζί, χωρίς διακρίσεις. Με ήθος και διαφάνεια. Με επιμονή και αποφασιστικότητα.
Δεσμεύομαι, ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να είμαι χρήσιμος για τον τόπο και τους συμπολίτες μου. Με οδηγό την πίστη, την αλήθεια, την τιμιότητα.
Συγχαίρω τον πρόεδρο και το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή τους. Όπως επίσης και τα μέλη των δύο επιτροπών που εξελέγησαν από το δημοτικό συμβούλιο. Εύχομαι σε όλες και όλους καλή αρχή, δύναμη, υγεία και καλή συνεργασία. Για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας και να οδηγήσουμε την Καστοριά όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Ιωάννης Κορεντσίδης
δήμαρχος Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ