31.3.20

47

Ένας άνδρας 51 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, είναι το τελευταίο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 47, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ. Πρόκειται για τον έβδομο άνθρωπο από την περιοχή της Εορδαίας, που καταλήγει από τον φονικό ιό.
Τα δυσάρεστα ξεκίνησαν από το πρωί με την είδηση του θανάτου ενός 79χρονου από την Εορδαία. Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ. Ο 79χρονος νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και κατέληξε τα ξημερώματα της 31ης Μαρτίου. Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι έχασε την μάχη ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και μια 82χρονη που κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Και αργά το μεσημέρι έγινε γνωστός ο θάνατος ενός 51χρονου πάλι από την Εορδαία στο ΑΕΧΠΑ της Θεσσαλονίκης. Έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας νοσηλεύονται δέκα άτομα με κορωνοϊό. Πέντε άτομα νοσηλεύονται στο Μαμάτσειο της Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ