25.4.20

Η "Τραβιάτα" του Βέρντι, δωρεάν αναμετάδοση τώρα από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας ΥόρκηςΔωρεάν αναμετάδοση έως τις 23:30 περίπου* απόψε: "εδώ" με με αγγλικούς υπότιτλους. (Και "εδώ" με αγγλικούς, γερμανικούς, ισπανικούς, γαλλικούς, ιταλικούς, πορτογαλικούς και ρωσικούς υπότιτλους).

Μουσική διεύθυνση: Fabio Luisi. Σκηνοθεσία: Willy Decker. Με τους: Natalie Dessay, Matthew Polenzani και Dmitri Hvorostovsky.

Την ίδια ημέρα για την Ελλάδα -Σάββατο στις 20:00 ώρα Ελλάδος-θα συμπέσει και η απ' ευθείας έναρξη του Γκαλά από το σπίτιΠερισσότεροι από  40 κορυφαίοι καλλιτέχνες σε μια ζωντανή ροή από τα σπίτια τους. Με τον γενικό διευθυντής τη ΜΕΤ Peter Gelb και  τον μουσικό διευθυντή Yannick Nézet-Séguin ζωντανά από τα σπίτια τους στη Νέα Υόρκη και στο Μόντρεαλ αντίστοιχα, στην πιο φιλόδοξη προσπάθειά της ΜΕΤ. Ώρα έναρξης Ν.Υ. στις 13:00 (20:00 ώρα Ελλάδος). Με την ολοκλήρωση του γκαλά, η μαγνητοσκόπηση θα είναι διαθέσιμη για τις επόμενες 20 ώρες.

-Σχετικά για την Τραβιάτα: "εδώ" και "εδώ".

-Σχετικά με το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων, της α' εβδομάδας: "εδώ", της β' εβδομάδας "εδώ", της γ' εβδομάδας "εδώ", της δ' εβδομάδας "εδώ"της ε' εβδομάδας "εδώ" και της στ' εβδομάδας "εδώ".
(*) Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η έναρξη (play) του βίντεο ακόμη και αργά (π.χ. κοντά στα μεσάνυχτα ή και μετά), η παράσταση θα ολοκληρωθεί κανονικά, ακόμη κι αν η διάρκειά της είναι μεγάλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ