4.6.21

Υπομονή (ακόμη λίγη)



Εργάσιμη Τρίτη 29.9.2020 στις 08:05 το πρωί, πριν το lockdown, στην οδό Αγίου Αθανασίου στην Καστοριά, λίγο πριν την πλατεία Δαβάκη, οδηγοί οχημάτων περιμένουν υπομονετικά το απορριμματοφόρο του δήμου Καστοριάς, που αποφάσισε σε ώρα αιχμής να αδειάσει τους κάδους απορριμμάτων, εμποδίζοντας την ομαλή ροή της κυκλοφορίας, καθ’ όλη την διαδρομή των οδών Μητροπόλεως, Βαλαλά, Αγίου Αθανασίου...

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 26 Νοεμβρίου 2020, αρ. φύλλου 1056.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/6/21

    Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι το πολύ πολύ τα παιδιά σας να χάσουν την πρώτη ώρα στο σχολείο... Πετυχημένος Αντιδήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/6/21

    Είναι που δουλεύει ρολόι η Αντιδημαρχια Καθαριότητας....... Με σεβασμό στο συνάνθρωπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/6/21

    Είναι ντροπή να μιλάτε έτσι για το δεξί χέρι του Γιανη !! Εξάλλου είναι ο ικανότερος Αντιδήμαρχος της Καστοριάς, σύμφωνα μα τα μπλογκς της πόλης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/21

      Για σωματοφυλακας καλός είναι...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/6/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/6/21

    Δήμαρχε, ξέρω πως είναι δύσκολο εδώ που φτάσαμε, αλλά η στρατηγική σου σε σχέση με τα πρόσωπα που επέλεξες στην πρώτη γραμμή, συμπεριλαμβανομένου και του [....], σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Ειδικά ο τελευταίος, και με όλο τον σεβασμό που έχω στις [....] σχέσεις, σου έχει κάνει το μεγαλύτερο κακό, έχει μείνει στην επικοινωνία του 1980, δεν μπορεί να αναβαθμιστεί πια, το απέδειξε. Δεν θα ήταν καλύτερα να αλλάξεις ριζικά το επιτελείο και να προσλάβεις ικανούς ανθρώπους, που ξέρουν το αντικείμενο που καλούνται να υπηρετήσουν και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο; Δεν είναι κρίμα να πάει όλο αυτό στράφι; Όλοι κάνουμε λάθη και παρασυρόμαστε από λάθος συμβούλους, ο καπετάνιος όμως μπορεί να γυρίσει το τιμόνι και να πετάξει τα βαρίδια από το σκάφος για να σώσει το καράβι, και ναι σωθεί ο ίδιος. Σκέψου το, ξέρεις ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να σου βγάλουν την δουλειά, πάρε μια γενναία απόφαση και κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις, μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/21

      Εσυ σίγουρα είσαι ο Πέτρος από την Κλεισούρα κατοικος Πέτρας...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/6/21

    Δεν εχει άδικο ο Πέτρος, ξέρει πως ο Δημήτρης έχει τον απόλυτο έλεγχο και πως μαζι με Ακη και Πτολεμαιδιωτισσα κανουν μεγάλη ζημιά. Πάντως ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Οποτε ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/6/21

    Επί προεδρίας σου Γιάννη η γούνα έπιασε ταβάνι. Όπως και οι φάρμες. Και μπράβο σου. Ήρθε η ώρα για δουλειά στον δήμο. Ξήλωμα όλους κι απ' την αρχή πάμε. Πλην ύδρευσης που ολοκληρώνεται το έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/21

      Ταβάνι έπιασε επί Ηρακλή Καλισθενη. Μετά απλά έβγαιναν φωτογραφίες με τα καινούργια ταβάνια.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος8/6/21

    Μήπως μπερδέψετε το ταβάνι με το πάτο ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ