19.12.22

Λόγος & Αντίλογος [I]

 

ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Είναι απογοητευτικό να συμβαίνει κι όμως μετά από εφτά μήνες ενεργειών και παρόλο την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εφορίας Νεωτέρων Μνημείων κυρίου Β. Κασκάνη ο οποίος ζήτησε να γίνουν άμεσα ενέργειες προκειμένου να αρθεί η επικινδυνότητα τόσο για τους διερχόμενους όσο και για το όμορο κτίσμα προς αυτό, περνάμε άλλον έναν χειμώνα υπό τον φόβο της κατάρρευσης. 

Ο δήμος περιορίστηκε βλέπετε με το να βάλει εδώ και τρία χρόνια ένα άθλιο κοτετσόσυρμα το οποίο παραβιάζεται συνεχώς από τα παιδιά που παίζουν κρυφτό τριγύρω και χωρίς να υπάρχει πουθενά κάποια απαγορευτική πινακίδα που να προειδοποιεί για τον κίνδυνο που ελλοχεύει. Επιμένει να κωλυσιεργεί και να αντιμετωπίζει επιδερμικά το θέμα δίνοντας συνεχώς υποσχέσεις που δεν τηρεί καθυστερώντας σημαντικά καθώς οι βροχές επιβαρύνουν την κατάσταση του με αποτέλεσμα την πτώση δοκαριών κεραμιδιών και σοφάδων.

Προσωπικά όσες φορές χρειάστηκε να μιλήσω σχετικά είτε με τον κ. Τσανούσα είτε με τον προϊστάμενο της τεχνικής υπηρεσίας απογοητεύτηκα οικτρά! Ελπίζω να μην χρειαστεί να αποδοθούν ευθύνες σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος γιατί τότε θα είναι πολύ αργά για δικαιολογίες.

Άννα Κασάπη-Νικολή
annanikoli848@gmail.com


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ