15.9.09

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε διευθυντά,

Όλοι οι άνθρωποι αγαπούν, ή κόπτονται ότι αγαπούν το περιβάλλον. Και δεν κάνουν τίποτε γι’ αυτό. Τι κρίμα. Δεν έχουν ίσως καταλάβει τι σημαίνει περιβάλλον.
Μα αν καταστρέφουμε το περιβάλλον τότε δεν μπορεί να υπάρχει και ζωή. SOS λοιπόν, ας συνέλθουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι κινδυνεύουμε. Και ας στρατευτούμε όλοι μαζί να σώσουμε το περιβάλλον.
Απευθύνομαι στους δημοτικούς μας άρχοντες, αυτοί μπορούν αν θέλουν να κάνουν κάτι.
Σύμπτωση ήταν; Να περνάω στον δρόμο στην Σιούτιστα, πάνω από το κτήριο της ΕΔηΚα και πάνω από την γέφυρα βορειοδυτικά, να συναντώ κάθε φορά να μπαίνουν τα αυτοκίνητα φορτωμένα με λογής-λογής σκουπίδια και να τα ξεφορτώνουν σε εκείνο το σημείο.
Δύο φορές σταμάτησα περιμένοντας την έξοδό τους για να πάρω τον αριθμό του αυτοκινήτου τους, αλλά όμως αυτοί με αντιλήφθηκαν και φεύγανε από την άλλη μεριά. Ή πήγαιναν στο βάθος και περίμεναν να φύγω.
Δεν χρειάζεται κύριοι αρμόδιοι να βάλετε αστυνομικούς να περιφρουρούν. Μπορείτε όμως να τοποθετήσετε μία πινακίδα με τον σχετικό νόμο που να προειδοποιεί , έτσι ώστε, αν συλληφθεί ο παραβάτης να τιμωρηθεί αυστηρά, για να μην τολμήσει κανείς άλλος να το κάνει.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ένας δημότης που αγαπά την πόλη
και ιδιαίτερα το περιβάλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ