16.12.11

info

Σήμερα 16 Δεκεμβρίου 2011 θα διενεργηθεί στον Δήμο Καστοριάς η προμήθεια χριστουγεννιάτικου στολισμού προϋπολογισμού 120.000,00 ευρώ.

* * *
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Καστοριάς, το Ενυδρείο, το κόστος του οποίου όπως φημολογείται ανήλθε στα 5 εκατομμύρια (κονδύλια που διατέθηκαν για την… εξυγίανση της λίμνης), βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του και αναμένεται σύντομα, να λειτουργήσει.
* * *
«Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο και πρωτοφανές. Πρόκειται για ένα μέτρο καταναγκασμού που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με κάθε νόμο, κάθε έννοια ηθικής και δικαίου», δήλωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς κ. Χρήστος Τσακλίδης, για το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενης Επιφάνειας Ακινήτων, που εισπράττεται μέσω λογαριασμών ΔΕΗ. 

* * *
«Ο Δήμος Καστοριάς φιλοξενεί και υποδέχεται στην Καστοριά «Το χωριό του Άϊ Βασίλη» στο πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας. Η περιήγηση στο χώρο είναι ελεύθερη»
Απόσπασμα δελτίου τύπου του Δήμου Καστοριάς

[ Η Καστοριά ευγνωμονούσα την εφήμερη διοίκηση του Δήμου που της επιτρέπει να περιηγείται ελεύθερα σε κοινόχρηστα σημεία της πόλης].
* * *

Με 168.860,00 ευρώ τους 10 πρώτους μήνες του 2011, χρηματοδότησε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τις εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων της περιφέρειας. Πιο συγκεκριμένα οι πολιτιστικοί σύλλογοι της  Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης έλαβαν 61.660,00 ευρώ, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Φλωρίνης 51.800,00, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Καστοριάς 43.300,00 και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Γρεβενών 12.100,00. Τα στοιχεία  δόθηκαν στην δημοσιότητα μετά από ερώτηση περιφερειακού συμβούλου.

* * *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ