10.7.12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν


Κύριε διευθυντά,

Θα ήθελα να καταγγείλω το παρακάτω συμβάν καθημερινής τρέλας που συνέβη στη μικρή μας πόλη.

Την Δευτέρα 4/6/2012 γύρω στις δέκα και μισή το βράδυ, οι θαμώνες της πλατείας Ντολτσό – μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά – αντίκρισαν ένα θέαμα παράξενο και συνάμα επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά και αναμφιβόλως άκρως παράνομο, καθώς δεν υπήρξε ειδοποίηση για τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ομάδα μοτοσυκλετιστών και οδηγών παλαιών οχημάτων, εισέβαλλαν στην πλατεία, και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων, στάθμευσαν ανενόχλητοι.

Πληροφορηθήκαμε ότι είχε δοθεί σχετική άδεια από την αστυνομία! Ωστόσο όταν ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά η αστυνομία, η απάντηση ήταν ότι το συμβάν θα διευρυνθεί άμεσα, πλην όμως δεν διερευνήθηκε.

Και απομένουν τα ερωτήματα: με τι κριτήρια δίνεται άδεια για στάθμευση σε μια πλατεία όπου παίζουν τα παιδιά, και ακόμη, τί είδους εκδήλωση ήταν αυτή για να δοθεί ειδική άδεια στάθμευσης σε ένα χώρο αναψυχής; Και τέλος, αν υπήρξε άδεια, γιατί δεν προηγήθηκε επίσημη ενημέρωση των πολιτών και ακόμη ειδική σήμανση στο χώρο και παρουσία εκπροσώπου της τροχαίας;

Με εκτίμηση,
Ένας αναγνώστης


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 7 Ιουνίου 2012, αρ. φύλλου 645 


Σημείωση
H ΟΔΟΣ κοινοποίησε την επιστολή του αναγνώστη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ