22.7.17

Μήνυμα συμπαράστασης

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης με τον ομόλογό του στο Νότιο Αιγαίο Γιώργο Χατζημάρκο, κατά τη διάρκεια της οποίας του εξέφρασε τη συμπαράσταση των Δυτικομακεδόνων και τη διάθεση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να συνδράμει με όποιο τρόπο κρίνεται χρήσιμος στην αντιμετώπιση των συνεπειών του φονικού σεισμού που έπληξε την Κω.
Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επαφής, ο Θ. Καρυπίδης έστειλε στο Γ. Χατζημάρκο την ακόλουθη επιστολή: "Αγαπητέ συνάδελφε, εκφράζω εκ μέρους των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας τη βαθιά μου θλίψη για τα θύματα του σεισμού και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών και επούλωση των πληγών που άφησε πίσω του ο σεισμός. Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι στο πλευρό των πολιτών της Κω και του Νοτίου Αιγαίου και προσφέρει τη συνδρομή της (υλική και έμψυχη) με όποιον τρόπο κρίνεται χρήσιμος. Είμαστε στη διάθεσή σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ