8.9.17

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Αισθητή θα είναι η παρουσία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο οποίος, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Helexpo-ΔΕΘ, θα διαθέτει όχι μόνο το δικό του περίπτερο, αλλά και έναν χώρο σε έναν από τους κεντρικούς διαδρόμους της έκθεσης, όπου θα στηθεί μία γιγαντιαία σακούλα, που θα αποτελέσει το σήμα-κατατεθέν του 2nd Fur Shopping Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στην Καστοριά 3-5 Νοεμβρίου 2017.
Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν και άλλα happenings, με σκοπό την προβολή της «Γιορτής γούνας» του Νοεμβρίου.
Απώτερος σκοπός της συμμετοχής του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στη ΔΕΘ είναι η ανάδειξη της ελληνικής γούνας στους έλληνες και ξένους επισκέπτες της μεγαλύτερης διεθνούς εμβέλειας εμπορικής έκθεσης της χώρας.
Ταυτόχρονα, ο σύνδεσμος αποσκοπεί στη δημιουργία επαφών με τους εμπορικούς και πολιτικούς εκπροσώπους της τιμώμενης στη φετινή έκθεση χώρας της Κίνας, που αποτελεί μία μεγάλη αγορά, την οποία εδώ και χρόνια ο κλάδος προσπαθεί να προσεγγίσει.
Στο πλαίσιο αυτό, θα υπογραφεί σε επίσημη τελετή μνημόνιο συνεργασίας με το ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, με σκοπό τη βελτίωση και ανάπτυξη των εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων των δύο χωρών με αναφορά στον κλάδο της γούνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ