22.1.18

Πολιτικό γραφείο κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου



Η βουλευτής ΣυΡιζΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου στην τοποθέτηση της στην ολομέλεια της Βουλής 17-1-2018 για το νομοσχέδιο «Ενεργειακές κοινότητες και άλλες διατάξεις», αναφέρθηκε σε θέματα του νομοσχεδίου που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα της Καστοριάς.

-Θεσμοθέτηση ειδικού τιμολογίου της ΔΕΗ: Μειώνονται όλα τα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ και όλων των παροχών ηλεκτρικής ενέργειας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κατά 30%. Το 30% θα πληρώνεται από τον τακτικό κρατικό προϋπολογισμό ως ανταπόδοση του κράτους προς τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την περιβαλλοντική επιβάρυνση.

-Νομοθετείται η παροχή φυσικού αερίου από τον αγωγό ΤΑΠ για την Καστοριά, το Άργος Ορεστικό και το Μανιάκοι. Η κυβέρνηση δέσμευσε 12,5 εκατομμύρια ευρώ για την δημιουργία πυλών εξόδου και δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

-Με νομοθετική διάταξη νομιμοποιείται το κτήριο του Συνδέσμου Γουνοποιών Προφήτης Ηλίας για την χρήση λειτουργίας του ως εκθεσιακό κέντρο.

Η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ολομέλεια της Βουλής, που όλα τα προηγούμενα χρόνια αδιαφόρησε για τα παραπάνω θέματα, δείχνει έλλειψη υπευθυνότητας, έλλειψη σεβασμού προς τους πολίτες και έλλειψη αυτοκριτικής.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ