7.2.18

Δελτίο τύπου της "Μύησις"«Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τρεις παραστάσεις οικογενειακού θεάτρου «Ψυχρομπερδέματα» του oμίλου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς "Μύησις". Ένας μεγάλος αριθμός παιδιών με τους γονείς τους, τις γιαγιάδες και τους παππούδες τους ζέσταναν την χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα του έργου μας και με οδηγό έναν χιονοκλοουνάνθρωπο περιπλανήθηκαν σε έναν κόσμο παγωμένο όπου μετά από περιπέτειες και ανατροπές αυτός και οι φίλοι του επανέφεραν την ισορροπία των τεσσάρων εποχών. Προσδοκούμε σύντομα να έχουμε κι άλλου είδους μπερδέματα επί σκηνής.

Το έργο είναι της Βασιλικής Συρανίδου και σκηνοθετήθηκε από την Κωνσταντίνα Εμμανουήλ. Έπαιξαν: Δημήτρης Μητσόπουλος, Δημήτρης Μορφίδης , Στέλλα Γιουρούκη, Κωνσταντίνα Νόρδου, Σταυρούλα Τζουβάνη, Ανθή Λιάλη, Άρης Μουζόπουλος. Η ηχογράφηση και η μίξη ήχων έγινε από τον Ηλία Κόλκα.

Ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την διευθύντρια και τους καθηγητές του 4ου γυμνασίου Καστοριάς για την πολύτιμη φιλοξενία τους. Ευχαριστούμε, επίσης, τους συντελεστές που με μεράκι δούλεψαν για το ανέβασμα αυτού του έργου, τον Βασίλη Παπάζογλου για τις υπέροχες φωτογραφίες που μας χάρισε, καθώς και το κοινό που μας αγκάλιασε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ