16.12.18

2ο Ετήσιο εργαστήριο του έργου EPICAH



Διοργανώθηκε στην πόλη της Καστοριάς το 2ο ετήσιο διασυνοριακό εργαστήριο του διαπεριφερειακού έργου EPICAH, με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Το θέμα που απασχόλησε τις εργασίες του εργαστηρίου ήταν η «Αποτελεσματικότητα των εργαλείων πολιτικής για τη διασυνοριακή προαγωγή της κληρονομιάς» που χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Interreg Europe.
Στην έναρξη αναλύθηκε η ενσωμάτωση της εμπειρίας του έργου στο γενικότερο σχεδιασμό για τον πολιτισμό, τον τουρισμό και το περιβάλλον στις διαπεριφερειακές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
Κύριο μέρος των εργασιών του εργαστηρίου αποτέλεσαν τα στρογγυλά τραπέζια με θέματα α) «Προσβάσιμος πολιτισμός και τουρισμός στη Δυτική Μακεδονία: Προκλήσεις και προοπτικές» και β) «Περιβάλλον, τουρισμός και κλιματική αλλαγή: προκλήσεις και ευκαιρίες σε έναν κόσμο που αλλάζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ