6.12.18

Εν συντομία



⬛   Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 18:30 ο δήμος Άργους Ορεστικού θα πραγματοποιήσει την αφή των φώτων του χριστουγεννιάτικου δένδρου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

⬛   Χριστουγεννιάτικο bazaar θα πραγματοποιήσει ο πολιτιστικός σύλλογος “Ομόνοια”, καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου 8 & 9 Δεκεμβρίου, στην έδρα του συλλόγου στην Μητροπόλεως 70.

⬛   Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 18:30 ο πολιτιστικός-λαογραφικός σύλλογος "Ροδάνης" Άργους Ορεστικού, διοργανώνει χορευτική συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού.

⬛   Η Εγνατία Οδός είναι υποχρεωμένη από τους Θεσμούς να ολοκληρώσει τα μετωπικά διόδια, σύμφωνα με το πρόεδρο της εταιρίας, Απόστολο Αντωνούδη. Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, «βούληση του υπουργείου είναι η λειτουργία αναλογικού συστήματος διοδίων», ενώ πρόσθεσε ότι η Εγνατία Οδός θα έχει έτοιμα τα μετωπικά διόδια μέχρι «τον Απρίλιο του 2019».

⬛   Ημερίδα με τίτλο «Εκτατική εκτροφή της ελληνικής κόκκινης φυλής στην Καστοριά και στην Κρυσταλλοπηγή, τάσεις και προοπτικές» είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου (10:00-13:15), σε ξενοδοχείο της Καστοριάς από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς.

⬛   Επιμορφωτικό σεμινάριο διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας 5ο περιφερειακό τμήμα Δυτικής Μακεδονίας στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Κοίλα Κοζάνης) με θέμα: «Φορολογικός έλεγχος». Είσοδος ελεύθερη, πληροφορίες τηλ. 2461027783, 2461037462.

⬛   Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 21:30 στο κλειστό αμφιθέατρο Ποντοκώμης-Μαυροδενδρίου Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

⬛   Ο σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καστοριά διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των μελών του το Σάββατο 8 /12 σε ξενοδοχείο της Καστοριάς.

⬛   Ο ΕΛ.Γ.Α.,  λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο αριθμό αιτήσεων του προγράμματος  Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2017» αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εξουσιοδοτημένοι ανταποκριτές εξ αιτίας της ηλεκτρονικής υποβολής μέσω της web εφαρμογής, παρατείνει την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων μέχρι και τη Δευτέρα 10-12-2018.

⬛   Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018 οι μελισσοκόμοι καλούνται να δηλώσουν τις κυψέλες διαχείμασης  στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς. Πληροφορίες τηλ. 2467350237 και 2467350348.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ