9.4.19

Die Walküre



Η αρχή 
[Από την αναμετάδοση του 2011 J.Levine, J.Kaufmann]

Ξεκίνησε στις 18:00 και ολοκληρώθηκε πέντε ώρες αργότερα, στις 23:00, η "Βαλκυρία" του Βάγκνερ, που μεταδόθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 απ’ ευθείας από την Νέα Υόρκη στο ΤΕΙ Καστοριάς.

Μία συγκλονιστική στιγμή, στην αιωνιότητα της μουσικής, μιας παραγωγής υψηλού επιπέδου και σπάνιας ερμηνείας, που καθήλωσε το καστοριανό κοινό, που είχε την ευκαιρία, από τις παρυφές των Βαλκανίων, να απολαύσει.


Το τέλος
[Από την αναμετάδοση του 2011, J.Levine, B.Terfel, D.Voigt]

Η επόμενη και τελευταία της σαιζόν ζωντανή αναμετάδοση όπερας, απ’ ευθείας από την ΜΕΤ στο ΤΕΙ Καστοριάς, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου με τους "Διαλόγους των Καρμελιτών" (Dialogues des Carmélites) του Φρανσίς Πουλένκ, υπό την διεύθυνση του Yannick Nézet-Séguin και σκηνοθεσία του John Dexter. Ερμηνεύουν οι Isabel Leonard, Adrianne Pieczonka, Erin Morley, Karen Cargill, Karita Mattila κ.ά.

Η δε νέα σαιζόν 2019-20 θα ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου 2019 με την "Τουραντώ " του Πουτσίνι και θα κλείσει με την "Μαρία Στουάρντα" του Ντονιτσέττι στις 9 Μαΐου 2020.

Σχετικά "εδώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ