30.5.19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ODOS | newspaper of Kastoria
ΟΔΟΣ 30.5.2019 | 988

Περιβάλλον βωβού κινηματογράφου


Η μετά την περασμένη Κυριακή διαβεβαίωση εκλεγμένων ή όχι, ότι εξακολουθούν να βρίσκονται στην υπηρεσία της πόλης, η έκφραση ευχαριστιών στους ψηφοφόρους και η ανταλλαγή συγχαρητηρίων, όπως αυτά που ανακοινώθηκαν μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα, έχουν νόημα μόνο σε δημοτικό και πολιτικό στίβο με ουσιαστικό αντίλογο. Και όχι σε περιβάλλον βωβού κινηματογράφου. Στην ουσία είναι τεκμήριο απουσίας πολιτικού λόγου και ένδειξη αδυναμίας. Ακόμη και υποκρισίας. Θα ήταν ίσως προτιμότερο να συνεχίσουν να ερίζουν και να διαφωνούν, εάν αυτό γινόταν στην βάση της προγραμματικής σύγκρισης. Παρά να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί τίποτα, η τύχη της δημαρχίας θα κριθεί στον β’ γύρο της προσεχούς Κυριακής.

ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:
Ανοικτά πολλά στοιχήματα ακόμα...
Οι λόγοι της βαρειάς ήττας, έχουν εξαντλητικά καταγραφεί. Θα μπορούσε εύκολα να συμφωνήσει κανείς με όλους, από την οικονομία έως τις Πρέσπες, εκτός ίσως από την απλουστευτική αναγωγή της εκλογικής υποχώρησης σε επικοινωνιακές αστοχίες.

Το Σκάκι
Η πρώτη καρέκλα ή καναπές (όπου κάθεται ο καθείς) ανήκει σ’ αυτούς που τους ψηφίζουν και τους δείχνουν το κάθισμα ή την πόρτα εξόδου. Η δεύτερη είναι (η καρέκλα) των ήδη εκλεγμένων και η τρίτη αυτών που με πάθος θέλουν να καθήσουν σε μία από αυτές.

ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ:
Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική
Ρωμιός – Ρωμανία. Επί του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Καρακάλα οι Έλληνες πήραν το δικαίωμα και την ονομασία: ρωμαίος πολίτης.

ΟΔΟΣ:
Γυρνώντας την [σημερινή παλιά] σελίδα
Στην Δυτική Μακεδονία σημειώνονται σημαντικές αλλαγές. Το εκλογικό σώμα κλείνει τους ανοικτούς λογαριασμούς ως προς τον συνδυασμό του κ. Θεοδώρου Καρυπίδη που έχασε την εξουσία.

-Αποτελέσματα των εκλογών

-Δημοτικές & περιφερειακές εκλογές

-Είπαν

-Στον δρόμο της στρατηγικής ήττας

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 30.5.2019 | 988


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ