8.10.19

Εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας

Από τη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς ανακοινώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2019 μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως και την Δευτέρα 14-10-2019, ώρα 15:00, μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://kpg.it.min edu.gov.gr/
Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 για τα επίπεδα:
α) Επίπεδο Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.
β) Επίπεδο Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, παρακαλούνται να μεριμνήσουν ώστε έγκαιρα να ολοκληρώσουν όλα τα στάδια της απαιτούμενης διαδικασίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας. Συγκεκριμένα, έως την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ