5.10.19

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Μακεδονίας

Θεωρούμε απαράδεκτη την στάση της περιφερειακής αρχής Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά του περιφερειάρχη, κ. Κασαπίδη, να τοποθετήσει τον εκπρόσωπο της παράταξης της Χρυσής Αυγής (Ελληνική Αυγή) στο Περιφερειακό Συμβούλιο στα έδρανα αμέσως πίσω από τους εκλεγμένους της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Στην έντονη διαμαρτυρία των εκπροσώπων της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρά την αρχική του αδιαφορία και προσπάθεια υποβάθμισης του θέματος, αναγκάστηκε να δηλώσει πώς στην επόμενη συνεδρίαση ο εκπρόσωπος του ναζιστικού, εγκληματικού και υπόδικου μορφώματος θα αλλάξει θέση.
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να πέσει κάτω η προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ανοχής στην ναζιστική εγκληματική οργάνωση που προσπάθησε να καλλιεργήσει ο περιφερειάρχης, αλλά και σύμβουλοι από διάφορες παρατάξεις.
Εμείς με τους φασίστες πολιτικά παιχνίδια δεν παίζουμε, όπως παίζουν άλλοι για ψηφοθηρικούς και όχι μόνο λόγους. Άλλοι χάιδεψαν ναζιστικά αυτιά για ψήφους.
Επίσης, δεν πρόκειται να αφήσουμε έδαφος –ούτε καν για συνειρμική– καλλιέργεια της αντι- κομμουνιστικής εξίσωσης κομμουνισμού και φασισμού, της ανιστόρητης θεωρίας των «δύο άκρων», που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόσφατο είναι το κατάπτυστο κείμενο που ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο.
Ο φασισμός-ναζισμός είναι γέννημα θρέμμα του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος και παίζει τον ρόλο του μαντρόσκυλου της αστικής εξουσίας.
Η μόνη δύναμη που μπορεί να τον τσακίσει είναι το οργανωμένο εργατικό – λαϊκό κίνημα που βάζει στο στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο του λαού, τους καπιταλιστές και την εξουσία τους.
Ανοχή στους φασίστες δεν έχουμε και δεν πρόκειται να μας την «κολλήσουν» όσοι την έχουν. Περιμένουμε στην επόμενη συνεδρίαση, ο κ. Κασαπίδης να σταματήσει να παίζει τέτοιου είδους παιχνίδια, τα οποία είναι καταδικαστέα από κάθε προοδευτικό άνθρωπο».

3 σχόλια:

 1. Sasa Gkologkina [fb]6/10/19

  Φόβος μάναμ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Michael Type [fb]6/10/19

  Δηλαδή θα κολλήσετε κάποια μεταδοτική ασθένεια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος6/10/19

  Μάλλον έχει κάνει εμβόλιο για την κομμουνιστική λέπρα όπως την αποκαλούσε ο μέγιστος Καζαντζάκης.....

  Έρρωσθε ιάσιμοι και μή

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ