7.10.19

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε σε έκθεση τουρισμού της Γαλλίας



Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μεταξύ άλλων περιφερειών της Ελλάδας, συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση τουρισμού International French Travel Market (IFTM)-Top Resa από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2019 στο Παρίσι ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας πραγματοποίησαν επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού, tour operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες και bloggers, καθώς και με το κοινό της έκθεσης, «προβάλλοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των επιμέρους προορισμών της για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου», όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας..
Παράλληλα εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γευθούν ορισμένα από τα διατροφικά προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας: «Αρκετές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη γαλλική αγορά έδειξαν έντονο ενδιαφέρον ώστε να εντάξουν τη Δυτική Μακεδονία σε νέα ή υφιστάμενα τουριστικά πακέτα με προτάσεις για διακοπές όλο το χρόνο».
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας κ. Δήμητρα Βοζίκη, «επιβεβαιώθηκε η έναρξη συνεργασίας για την προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη γαλλική τουριστική αγορά με ενέργειες προβολής και μάρκετινγκ, μεταξύ των οποίων και η υλοποίηση ταξιδιών εξοικείωσης (στην Δυτική Μακεδονία) για τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουρισμού εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/10/19

    Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έκανε πολύ σωστά να πάρει μέρος στην έκθεση μιάς και η Καστοριά είναι ένας τουριστικός παράδεισος που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό στις προτιμήσεις των τουριστών.
    Και γιατί να μήν είναι;
    Μήπως δεν έχει πεντακάθαρο πόσιμο νερό,
    άοσμο και άχρωμο;
    Μήπως δεν είναι γεμάτη από φώλες και δύστυχα αδέσποτα;
    Μήπως δεν παρέχει περιμετρικά
    της λίμνης ποδηλατόδρομους;
    Μήπως ο επισκέπτης τουρίστας δεν βρίσκει μέχρι αργά ανοικτό τουριστικό περίπτερο με φυλλάδια και οδηγούς;
    Άσε το πρωτοπόρο,που έχει εγκαινιάσει ο Δήμος' μετακίνηση από την πόλη της Καστοριάς με δημοτικό λεωφορείο και τακτικά δρομολόγια προς το αεροδρόμιο και τούμπαλιν.
    Εμ, με όλα αυτά πώς να μήν εντυπωσιάσει
    τους κουτόφραγκους!!!
    Σοβαρολογώντας πάντως κάποιος θα πρέπει να μας πει ποιά είναι τα μετρήσιμα μεγέθη της επιτυχίας και ποιό το κόστος της αποστολής όπως επίσης και το μέγεθος της.
    Ναι....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ