26.12.19

Αστυνομικό δελτίο



■ Συνελήφθη σήμερα (26-12-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, 26χρονος ημεδαπός, για παράνομη μεταφορά δύο αλλοδαπών.
Ειδικότερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 26χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 27 και 30 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράτυπα στη χώρα. Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 3 κινητά τηλεφώνα και 4 κάρτες sim.

■ Συνελήφθησαν στις 21-12-2019 τις βραδινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, εννέα αλλοδαποί, ηλικίας από 18 έως 34 ετών, για παράνομη έξοδο από τη χώρα. Ειδικότερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που επιχείρησαν ο οδηγός του, ο οποίος μετέφερε εννέα αλλοδαπούς, προκειμένου να αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί και να ακινητοποιηθεί, ενώ ο ίδιος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από την έρευνα προέκυψε ότι, οι έξι από τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ οι δυο από αυτούς επέδειξαν κατά τον έλεγχο έγγραφα νομιμοποιητικά της παραμονής τους στη χώρα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε ανήκαν σε άλλα άτομα. Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 9 κινητά τηλέφωνα, 10 κάρτες SIM και το χρηματικό ποσό των 2.205 ευρώ.

■ Συνελήφθη στις 21-12-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, 52χρονος ημεδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού. Ειδικότερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 52χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράτυπα στη χώρα. Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, 3 κινητά τηλεφώνα και 3 κάρτες sim.

■ Στις 20-12-2019 τις απογευματινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ένας 37χρονος άνδρας και μία 55χρονη γυναίκα, για παραβάσεις του νόμου περί τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο σε περιοχή της Καστοριάς, με οδηγό και συνοδηγό τους προαναφερόμενους, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες εντός του οχήματος 110 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 2.750 γραμμαρίων, χωρίς αυτές να φέρουν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

■ Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς κλοπή από ιερό ναό στην πόλη της Καστοριάς, που τελέσθηκε αρχές Νοεμβρίου του έτους 2019 και σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού για κλοπή. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 35χρονος, εισήλθε εντός του ναού και αφαίρεσε από το παγκάρι αυτού χρηματικό ποσό.

■ Συνελήφθησαν στις 19-12-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, δυο 28χρονοι αλλοδαποί, για παράνομη μεταφορά ενός αλλοδαπού. Ειδικότερα, εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό και συνοδηγό τους δυο 28χρονους και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι από κοινού μετέφεραν και προωθούσαν προς το εσωτερικό της χώρας, 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράτυπα στη χώρα. Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 3 κινητά τηλεφώνα και 3 κάρτα sim.
Συνελήφθησαν στις 18-12-2019 βραδινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, τρία άτομα, ένας 45χρονος ημεδαπός, μία 39χρονη ημεδαπή και ένας 29χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά ενός αλλοδαπού, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φορολογίας, κατά περίπτωση. Ειδικότερα, εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 45χρονο, στο οποίο επέβαιναν η 39χρονη και ο 29χρονος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι από κοινού μετέφεραν και προωθούσαν προς το εσωτερικό της χώρας, έναν 41χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράτυπα στη χώρα. Στην κατοχή του 45χρονου οδηγού, εντός του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία μαχαίρια, ενώ στην κατοχή του 41χρονου μεταφερόμενου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 1.030 γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Επίσης, κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 5 κινητά τηλέφωνα, 6 κάρτες sim και χρηματικό ποσό.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/12/19

    Τελικά με τα περίφημα "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα" βλέπω πως συλλαμβάνονται σωρηδόν ...η λ ι κ ί ε ς και φ ύ λ α... δραστών [των θυμάτων τα ονόματα κι οι ιστορίες στην φόρα με κάθε αδιακρισία στα όρια της περιύβρισης]
    Οι ένοχοι αποκρύπτονται "δικαιώματι".
    Ύστερα από χρόνια -αν οι δράστες δικαστούν- κανείς δεν θα θυμάται ή θα ενδιαφέρεται για το όνομα "του περί ου ο λόγος" [που ίσως και τότε δεν ανακοινώνεται].
    Χωρίς όνομα και πρόσωπο όλοι ίσια κι όμοια, αθώες περιστερές στην κολυμβήθρα του δικαιωματικού Σιλωάμ...

    α υ τ ό χ θ ω ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ