15.12.19

Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

◾Συνελήφθη σήμερα (15-12-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της ΟΠΔΕ του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 30χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού.
Ειδικότερα, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 30χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράτυπα στη χώρα. Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω ΙΧΕ αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 2 κινητά τηλεφώνα και 1 κάρτα sim.

◾Επίσης στις 06-12-2019 το απόγευμα, σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του tμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, συνελήφθη 56χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού. Ειδικότερα, εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς ΙΧΕ αυτοκίνητο με οδηγό τον 56χρονο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, 38χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράτυπα στη χώρα και κατά τον έλεγχο επέδειξε διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εισόδου. Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 2 κινητά τηλεφώνα, 3 κάρτες SIM, 1 διαβατήριο και το χρηματικό ποσό των 1.070 ευρώ.

◾Tέλος, στις 05-12-2019 βραδινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 30χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά τριών αλλοδαπών. Ειδικότερα, εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς ΙΧΕ αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 23, 24 και 32 ετών, καθώς και ένα συνοδευόμενο από αυτούς ανήλικο. Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 5 κινητά τηλέφωνα και 4 κάρτες SIM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ