27.3.20

Απάντηση περιφερειάρχη στην κοινή δήλωση βουλευτών του ΣυΡιζΑ

Ερωτηθείς σχετικά με την κοινή δήλωση βουλευτών του ΣυΡιζΑ ["εδώ"], ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης ανέφερε τα εξής:
«Ατυχής και όχι σκόπιμη η δήλωση των αξιότιμων κ. βουλευτών του ΣυΡιζΑ ότι ανέφερα ως υπεύθυνο για τη διασπορά του ιού στη Δυτική Μακεδονία τον εκλιπόντα συμπολίτη μας και εργαζόμενο εν ζωή στο Νοσοκομείο Καστοριάς.
Ουδέποτε δήλωσα αυτά που αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση, πολύ δε περισσότερο ότι προσέβαλα τη μνήμη του νεκρού. Ούτε είναι αληθές ούτε συνάδει με τις αρχές τις οποίες μεγάλωσα.
Προφανώς παρεξήγησαν την απλή περιγραφή των γεγονότων που παρέθεσα, όπως κατεγράφησαν μέχρι σήμερα στην Καστοριά με επίκεντρο το Νοσοκομείο.
Ποτέ δεν κατονόμασα τον θανόντα ως υπεύθυνο για τη διάδοση του ιού είτε στο Νοσοκομείο είτε στη Δυτική Μακεδονία όπως ατυχώς αναφέρουν. Η αναφορά μου με κάθε σεβασμό στον θανόντα έγινε ως περιγραφή και μόνον συμβάντος σε εργαζόμενο στο Νοσοκομείο, ο οποίος μάλιστα εργάζονταν χωρίς να το ξέρει ότι είναι φορέας του ιού.
Ως προς την αναφορά στην κοινή τους δήλωση ότι είναι απούσα η περιφερειακή αρχή στο πρόβλημα του κορωνοϊού, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό την ώρα αυτή της μάχης δεν γίνονται ανεκτές από κανέναν μικροπρεπείς συμπεριφορές μικροκομματικών σκοπιμοτήτων που διασπείρουν ψεύδη και αποπροσανατολίζουν τους Δυτικομακεδόνες από τον κοινό στόχο όλων. Διασπαστικές κινήσεις που επιχειρούν να αποδυναμώσουν την κοινή γραμμή όλων απέναντι στον αόρατο εχθρό μόνο στην αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν συμβάλλουν.
Σε κάθε περίπτωση η συντριπτική πλειοψηφία των Δυτικομακεδόνων παραμένει σταθερά προσηλωμένη στον κοινό αγώνα. Στον αγώνα αυτόν, έχουν ενωθεί όλες οι δυνάμεις που αγωνιούν για την έκβαση της μάχης κατά του κορωνοϊού στη Δυτική Μακεδονία. Όσα πισώπλατα χτυπήματα και αν δεχτούμε την ώρα του πολέμου δεν θα μας πτοήσουν, αντιθέτως θα χαλυβδώσουν και θα συσπειρώσουν όλους τους Δυτικομακεδόνες στο ιερό χρέος που έχουμε αναλάβει για τον τόπο μας και την πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ