29.3.20

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο δυνατόν»

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
«Συμπατριώτες μου
Η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο δυνατόν για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με σοβαρότητα,ψυχραιμία, προγραμματισμό και οργανωτικότητα από την αρχή εμπνέει εμπιστοσύνη και από τα αποτελέσματα φαίνονται οι πρώτες αχτίδες αισιοδοξίας.
Δυστυχώς η Καστοριά έχει πανελλήνια πρωτοπορία στα κρούσματα. Το κράτος όμως είναι μαζί μας έμπρακτα. Τις τελευταίες ημέρες αυξήθηκε σημαντικά η βοήθεια σε επιστημονικό και τεχνικό εξοπλισμό και κυρίως προστέθηκε πολύτιμο υγειονομικό προσωπικό με τοποθετήσεις μέσω μετακινήσεων αλλά και νέων διορισμών και θα ακολουθήσουν όσες απαιτηθούν. Σήμερα για δεύτερη φορά σε 15 μέρες ήρθε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και έγιναν χρήσιμες συσκέψεις πρώτα με τους θεσμικούς παράγοντες του Νομού και μετά με τα στελέχη του Νοσοκομείου.
Συμπατριώτες μου, απευθύνω έκκληση
-Μείνετε σπίτι
-Περιορίστε στα τελείως απαραίτητα τις εξόδους
-Ακολουθείτε σχολαστικά τους κανόνες ατομικής υγιεινής
-Κάντε όσα πρέπει για τους ανθρώπους που αγαπάτε,ιδίως για τους υπερήλικες και ευπαθείς
-Να εμπιστεύεστε μόνον τις επίσημες ανακοινώσεις των οργάνων της πολιτείας
-Σας διαβεβαιώνω πως η κυβέρνηση δρα με κύριο γνώμονα την προστασία της ζωής και κάνει αυτό που απαιτείται κάθε στιγμή για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας
-Σημαντικά ,η ατομική ευθύνη του καθενός που μαζί με την κοινωνική συναίσθηση θα μειώσουν τις δυσάρεστες συνέπειες
-Αγαπώντας και σεβόμενος τον άνθρωπο και τον καθένα σας χωριστά που αγωνιά,είμαι δίπλα σας ως άνθρωπος,ως γιατρός σας και ως Βουλευτής σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ