14.6.21

Υδροπλάνα


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Και έτσι μας προέκυψε ατίθασος και ελεύθερος στο πνεύμα ο φίλος μας. Σε κάποια στιγμή μάλιστα, καθώς έκοβαν τα πλατάνια κάπου, άσχετα που ήταν μακριά από την γειτονιά του, είχε δηλώσει πως συμφωνεί με μια φράση που είδε γραμμένη με μπογιά στους τοίχους της Καστοριάς: «πλατανοκτόνοι-κτήνη».

Υδροπλάνα

ΟΔΟΣ 27.5.2021 | 1081


11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/6/21

    Άκου τώρα εδώ, για γέλια και για κλάματα. 5 δημοσιογράφοι μεγάλων μέσων από τας Αθήνας και την Θεσσαλονίκη επισκέφθηκαν την Καστοριά κατόπιν τουριστικού ταξιδιού που διοργάνωσε η ιδιωτική εταιρεία press trip(!) (καλοφάγωτα) και ξεναγήθηκαν στα σοκάκια της πόλης,έκαναν τον γύρο της Λίμνης, επισκέφθηκαν την Μαυριώτισσα και το βυζαντινό μουσείο.
    Από την όλη διοργάνωση δεν μπορούσαν να λείπουν οι ντόπιες γεύσεις και κρασιά καθώς και οι επισκέψεις σε τοπικούς παραγωγούς.
    Όχι κυρία μου, μετά το ντερλίκωμα των λιγούρηδων με τα λεφτά του φορολογούμενου δεν παράγγειλαν σόδες για την χώνεψη....και ασφαλώς τα έξοδα (οδοιπορικά,διαμονής, κλπ) χρεώθηκαν πάλι, μάντεψε σε ποιόν....εάν νομίζουν ότι με τα τραπεζώματα,τις βόλτες, τα χαζοχαρούμενα γελάκια και τα τραλαλά με φωτογραφίες έξω από το μουσείο θα φέρουν τουρίστες στην πόλη πρέπει να δέσουν μια πέτρα στον λαιμό τους και ψέλνοντας το γεννεαί αι πάσαι να πέφτουν στην λίμνη.
    Φήμες ότι οι " μουσαφιραίοι" έδειξαν ενδιαφέρον για τις πλατίκες στο Άγιο ( βοήθεια μας...) ενυδρείο, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες...

    Έρρωσθε οι τουριστοαλιευτές

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/21

      Να περιμένετε καραβάνια τουρίστες ολόκληρα...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/21

      Τουλάχιστον.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/6/21

      Μάλλον για καραβάνια λαθροέποικων το βλέπω....

      Έρρωσθε οι μη επήλυδες...

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/6/21

      Οι σεΐχηδες έδωσαν εντολή να ετοιμάσουν το καραβάνι με τις καμήλες για να έρθουν στην Καστοριά. Παιδιά, τρέξτε να τούς υποδεχθείτε. Φέρνουν τάλιρα!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/6/21

      Χρυσά ή μπακιρένια......;;!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/21

    Έτσι και χειρότερα. Ονόματα δεν έχουν αυτοί οι "δημοσιογράφοι", σε ποιες εφημερίδες ή περιοδικά εργάζονται, είναι μυστικό; Ποιος κοροϊδεύει ποιον τώρα; Αυτοί εμάς, ή αυτούς ο "σύμβουλος" που τους δουλεύει ανοιχτά πλέον, χωρίς οίκτο, και αντί να τον στείλουν από κει που ήρθε, τον κάνουν τεμενάδες τάχα.
    Φήμες λένε βέβαια ότι είναι άσχετος με το επάγγελμα, κάτι που επιβεβαιώνει το τίποτα που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής. Αλλά πούλησε παραμύθι και κάποιος ψοφάει για παραμύθια μάλλον, tell me lies tell me sweet little lies για να ξεχνάω το χάλι μου. Ο αντιδήμαρχος θα την πληρώσει, γιατί αυτός θα καεί εννοείται, εδώ είμαστε και θα το δείτε.
    ΏΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/21

      Εεε νομίζω είναι ώρα για ξυλοφόρτωμα μιάς και πιάσαμε όχι πάτο αλλά απόπατο....

      Πρεσβύτης Μέτοικος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/21

      Ο Αντιδήμαρχος τα πήγε πολύ ως Πρόεδρος Νομικού Προσώπου με τις απολύσεις των Υπαλλήλων Βρεφικών και ο Δήμαρχος τον αναβάθμισε. Απλά πράγματα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/6/21

    Συγγνώμιν αλλά σήμερα με αυτά που βλέπω και διαβάζω με γαργαλάει το χέρι μου.
    Τα έμαθες τα νέα πατέρα (τάδε έφη ΓΑΠ), ο δήμος κυκλοφόρησε βίδεο από το κοσμοιστορικό γεγονός της ποδηλατάδας επί της ακτογραμμής της χερσονήσου.
    Όχι κυρία μου δεν διενεργήθει αγιασμός. Ο προιστάμενος της ΟΥΛΕΝ ήτο κωλυόμενος. Μας συντρόφευσε μόνο η χάρη της κυρα Δέσποινας....

    Έρρωσθε ποδηλάται και μη

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/21

      Φέτος δεν υπήρξαν ηλεκτρικά ποδήλατα... Όσο για τη συμμετοχή του κόσμου ΝΕΜΑ

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ