9.9.21

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ

 
ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 9.9.2021 | 1094


Ιφιγένεια


Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, δεν ήταν απλά ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα αλλά πόλος ζύμωσης καστοριανής «ιδεολογίας» και διάπλασης του λαμπρού παρελθόντος και της ευημερίας της Καστοριάς.

Διαβάστε επίσης:

-Η αίτηση για την ανάκληση της ΚΥΑ & αίτηση θεραπείας για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς.

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Το ζήτημα δεν είναι πως ενισχύουν την άνευ λόγου αυταρέσκειά τους κάνοντας αναφορά περί «...δύο χρόνων δουλειάς, άοκνης προσπάθειας και αγώνα...» αλλά πως τα πιστεύουν κιόλας.

ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥ ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ:
Το φάντασμα
Τους κοίταξε εκείνος έντρομος και μουρμούρισε: «Το φάντασμα! Βγήκε πάλι!...» 

Ν.Δ. & ΔΗΜ. Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ:
Έκκληση για τον Άγιο Ελισσαίο του αγίου Νικολάου του Πλανά και του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη
Μείναμε όμως πολλοί με την απορία, γιατί δεν υπήρχε και πάλι καμμία νύξη για τη χρήση του περιώνυμου μεταβυζαντινού ναΐσκου...

ΟΔΟΣ:
Προσφέροντας κάκιστο πρότυπο και αρνητική υπηρεσία
Και ενώ ο κ. Γεώργιος Κασαπίδης, θα έμενε σίγουρα αξέχαστος μόνο για τις πολιτικά αδικαιολόγητες παραινέσεις και συμβουλές του για οικιακούς ορνιθώνες (κοτέτσια), το προχώρησε πιο πέρα. 

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Αναχωρείς «...εν φωνή αρχαγγέλου και εν σάλπιγγι Θεού»
Βρήκες την πόρτα ολάνοιχτη, σε περίμεναν βλέπεις, εσένα, τον Αρχάγγελο Μίκη.

ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ
Πώς η πολιτική Μητσοτάκη-Δένδια ενίσχυσε την Τουρκία στο Αιγαίο και έφερε τον Αττίλα ΙΙΙ στην Κύπρο
Ο ελληνικός λαός βλέπει νέες «Πρέσπες» σε Αιγαίο και Κύπρο.

-Έγραψαν: Ζήσης Τζηκαλάγιας

-Ο Νίκος Δήμου για τον "Κρυμμένο" Δραγούμη...

-Διαμαρτυρία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 | 1094


51 σχόλια:

 1. Ανώνυμος9/9/21

  Το 2ο Δημοτικό έκλεισε γιατί τα Συριοπουλα και Αλβανόπουλα της ευριτερης Ομόνοιας θα πηγαίνουν στο ολοκαίνουριο 1ο Δημοτικό....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/9/21

   Ορίστε, κάτι τέτοια σχόλια διαβάζει κανείς και μετά πως να μην αναρωτηθεί γιατί να μην τα κλείσουν όλα τα σχολεία; Αφού ιδού η απόδειξη ότι απέτυχαν να μεταλαμπαδεύσουν παιδεία και πολιτισμό στην κοινωνία. Πάνε περίπατο μετά όλες οι συζητήσεις περί της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος διότι εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι ίσως και να μην του αξίζει κάτι καλύτερο.

   Ας ελπίσουμε η αποτυχία του εκπαιδευτικού συστήματος να είναι μεμονωμένη περίπτωση στο άτομο που άφησε αυτό το σχόλιο όπως μεμονωμένες περιπτώσεις είναι και σχόλια τέτοιου τύπου. Διαφορετικά αν εκπέσαμε στο σημείο συλλογικά ως κοινωνία στην πλειοψηφία της να σκεφτόμαστε έτσι για παιδιά ανεξάρτητου καταγωγής, φυλής, γλώσσας και θρησκείας το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό μας.

   Ο νοητικός χυλός που περιφέρεται αδειάζοντας δηλητήριο απέναντι σε παιδιά είναι απόλυτα λογικό να αποφεύγει τις εγκεφαλικά κοπιαστικές διεργασίες επεξεργασίας δεδομένων όπως ότι οικονομικός μαρασμός και η συνεπαγόμενη πληθυσμιακή συρρίκνωση σε συνδυασμό με την διαχρονική απαξίωση, υποβάθμιση και υποχρηματοδότηση του εκπαιδευτικού συστήματος, τόσο σε επίπεδο παρεχόμενης παιδείας και εξοπλισμού όσο και στην στελέχωση του με έμψυχο δυναμικό φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα. Είναι πιο εύκολο να τα ρίξεις στο κακό το μάτι, την κακιά στιγμή, στο ότι μας ζηλεύουν το DNA και θέλουν να μας το αλλοιώσουν τον πολιτισμό(!!!) μερικές χιλιάδες κατατρεγμένοι, μας κάνει πόλεμο ο Σόρος και άλλα τέτοια χαριτωμένα λύματα.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/9/21

   Μη είσαι ρατσιστής κακέ έλληνα. Δεν θυμάσαι τις δηλώσεις του Πάκη " ευχαριστούμε τους (λάθρο)μετανάστες που μας επέλεξαν...!!!"

   Έρρωσθε οι μη επήλυδες

   Δημήτριος Αγιασοφίτης

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/9/21

   ενώ τα δικά σας τα εγγόνια πηγαίνουν στα ετοιμόρροπα σχολεία της ......... Φρανκφούρτης.
   Ενας γερμανός ναζί

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος10/9/21

   Εδώ δεν έμαθαν γράμματα τα Ελληνόπουλα, μην περιμένετε να μάθουν τα Συριοπουλα...

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος10/9/21

   Έχω την εντύπωση ότι μερικοί ούτε γράμματα έμαθαν ούτε την ιστορία της πόλης. Με την ευκαιρία να τους υπενθυμίσουμε ότι η Ευρώπη, η Αμερική και η Αυστραλία είναι γεμάτες καστοριανους μετανάστες.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/9/21

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος9/9/21

  Μόνο μαρασμό φέρνει η "Ώρα για Δουλειά"!!!!!
  Όλοι ρίχνουν μαύρη πέτρα και φεύγουν....!!!!!
  Θα μείνουν μόνοι τους, στο τέλος, με τους ακριβοπληρωμένους συνεργάτες και συμβούλους τους!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος9/9/21

  Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να αποκαταστήσει την αλήθεια για το 4ο Δημοτικό. Να είναι προσεκτικός όταν εκτίθεται στον αέρα της πόλης. Υποψήφιος Σύμβουλος Τελευταίας Ευκαιρίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/9/21

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/9/21

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/9/21

   Κλασσική περίπτωση. Πήραν την τελευταία ευκαιρία με το μέρος τους(θέλουμε στήριξη της Αντιπολίτευσης μπλα μπλα μπλα) και τώρα τα χρεώνουν όλα σ αυτούς,πως η Αντιπολίτευση θέλει το γκρέμισμα του 4ου Δημοτικού.

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος9/9/21

  Ό,τι νάναι λένε στα ραδιόφωνα. Ο Ταμήλιας τους τραβάει το αυτί....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/9/21

   Ραδιόφωνά ΤΟΥΣ είναι, ότι θέλουν λένε!!!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/9/21

   Για το αν είναι ραδιόφωνά τους μισή ευθύνη ανήκει σε αυτούς και μισή σε αυτούς που κατάντησαν να να γλείφουν τις ποδιές τους για να μην αναγκαστούν και κάνουν καμιά αξιοπρεπή δουλειά στη ζωή τους. Χωρίς διαφημισούλες και bannerάκια δημόσιων φορέων θα έψαχναν φαγητό στους κάδους και αυτό καλό είναι να το θυμόμαστε κάθε φορά που παριστάνουν τους έγκριτους δημοσιογράφους.

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος11/9/21

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος11/9/21

  Τι ξεβράκωμα ήταν αυτό σήμερα που υπέστη ο αντιπεριφερειάρχης από τον κ. Μόσχο; Τι ανάθεμα ήταν αυτό που έριξε ο κ. Μαλέας στους κλακαδόρους του τοπικού γαλάζιου τίποτα; Επιτέλους ειπώθηκαν αλήθειες έξω από τα δόντια χωρίς περιστροφές. Σειρά να παίρνουν τώρα οι [....] του Σκαπέρδιου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος11/9/21

   Ο ένας ο κλακαδορος πάντως που κάρφωσε ο σύντροφος Μαλεας, το έφαγε όλο το φαγητό του στην ταβέρνα.... Δεν ίδρωσε το Νεοδηοκρατικο αυτί του...

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος11/9/21

  Τι εκανε ο μοσχος;ξεβρακωμα;ρε πας καλα;10 σαν τον μοσχο θελει ο αντιπεριφερειαρχης,ρωτα τον μοσχο να σου πει την γνωμη για τον αντ/ρχη,τα καλυτερα λεει και τα λεει ανοιχτα,ο μονος που το κατεχει για να λεμε αληθειες ειναι ο αντ/ρχης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος11/9/21

   Τσίμπησε η πετονιά! :D Για ψάξε λίγο μαζί με τα άλλα ψάρια στον βυθό της λίμνης, χάθηκε ένα εσώρουχο στην Αντιπεριφέρεια από χθές. Άμα το βρείτε να το επιστρέψετε γρήγορα, δεν μπορεί να βγει έξω από το γραφείο να αντιμετωπίσει την κοινωνία ο ιδιοκτήτης του! Είναι επείγον!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/9/21

   Φιλε το δικό σου είναι παθολογικό. Ο τύπος μόνο για σέλφι είναι και για να μυρίζει τις πορδές των ελληνοαμερικανών κάθε φορά που έρχονται στην Καστοριά για κλάσιμο.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/9/21

   Ο Μόσχος ασχολείται με γίδια όπως εσύ.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/9/21

   "ο Μόσχος λει τα καλυτερα" Γιαυτό δεν θα σταυρώσει ψήφο στις εκλογές και θα μείνει με τα γίδια του.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/9/21

   Ο πονος σου και η στεναχωρια σου σε κανουν να βλεπεις με παρωπιδες,οι σελφι ειναι για αλλους,εγω ξερω οτι ηρθε προχθες στο χωριο μου και μας ανελυσε τα παντα που μας καιγανε,δεν τον αφησαμε να φυγει παρα το οτι ειχε αλλη υποχρεωση και καθησε στην παρεα που ολο και μεγαλωνε,αυτο ειναι ενα μικρο παραδειγμα για την αγαπη που του εχουμε δυστυχως για σενα βεβαια.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/9/21

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12/9/21

   Ρουσφετακι δηλαδή όπως o Τοκατλιδης του 70.

   Διαγραφή
 8. Ανώνυμος11/9/21

  Ποσο πολυ πονας ρε καυμενε,η κοινωνια ειναι μαζι του καυμενεεε,αυτο σε τρελαινει καυμενεεε,οσο και να σε ζοριζει περπαταει και τον αγκαλιαζουμε ολοι καυμενεεεε,εισαι ανυπαρκτος και μιζερος καυμενεεεε,γραψε και αλλα για να γελασουμε καυμενεεεε,οπου και να μπει υποψηφιος θα σαρωσει καυμενεεεε,αν μπορεις μπες απεναντι να δεις την δυναμη σου καυμενεεεεε,νομιζεις αν γραφεις τετοιες αηδιες οτι κατι λες γραφικε.Εσωρουχο λερωνουν οι απεναντι του και καταβαθος το ξερεις και σε πληγωνει η αληθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος12/9/21

   ανύπαρκτος σημαίνει χωρίς ύπαρξη, δηλ. δεν υπάρχει. Εσύ ασχολείσαι με κάτι που δεν υπάρχει. Καλά τρελλός είσαι;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/9/21

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/9/21

   Amber Alert! Ένα βρακί εξαφανίστηκε! Μπορείτε να βοηθήσετε; Τηλεφωνήστε τώρα στο 2467350[....]!

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/9/21

   Τα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής. Μερικοί έχουν επάρσεις όταν βλέπουν την Καρντασιαν η την Πάρις Χίλτον και άλλοι όταν διαβάζουν κάτι για τον αντιπεριφερειάρχη. Τι να κάνουμε. O καθένας με τα γούστα του και με τα βίτσια του.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/9/21

   καυμενεεεε εκφράζεσαι όπως οι γιαγιες στην δεκαετία του 60 και σκέφτεσαι όπως αυτές. Γιαυτό σαλιαρίζεις με τον ηγέτη κάθε φορά που ανοίγεις το έρημο το στόμα σου.

   Διαγραφή
 9. Ανώνυμος12/9/21

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος12/9/21

  Ανυπαρκτος ρε τετραπερατε μεταφορικα,ουτε αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις θελεις να σε παρουμε και στα σοβαρα,ασχολεισου με βρακια εσυ αν νομιζεις οτι κατι μας λες.Απλα αστειος.Ξερω σε ποναει αλλα ετσι ειναι τι να κανουμε,τον φοβασαι πολυ και ολο με αυτον ασχολεισαι,βγες λιγο εξω,ζησε για σενα και ξεκολα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος12/9/21

   +0.60€ προστέθηκαν στον λογαριασμό σας!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/9/21

   Βρε o «καυμενεεεε» μας βγήκε και διανοούμενος. Χρησιμοποιεί τις λέξεις μεταφορικά. Τρέμε Μπαμπινιώτη έρχεται o «καυμενεεεε»

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/9/21

   Τουλάχιστον απαντάει μόνος του με ανώνυμα σχόλια, δεν βάζει τη Γιάνα και το Σπύρο, ούτε φτιάχνει fake profils στο FB...

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/9/21

   Ανεξάρτητα από το αν θεωρούμε ηθικό η όχι αυτό που κάνουν η Γιανα και o Σπύρος η οποιοσδήποτε άλλος μισθοφόρος, αυτοί πληρώνονται για αυτό ενώ η εμμονή του τύπου να βρίζει τον καθένα που γράφει κάποιο σχόλιο για το είδωλο του είναι παθολογική. Τώρα τι κρύβεται πίσω από αυτό το πάθος μόνο o ίδιος ξέρει.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/9/21

   Γιατι να εχεις μονο εσυ το δικαιωμα να κανεις επιθεση σε καποιον και οταν αλλος τον υπερασπιζεται θα πρεπει να κρυβεται καποιο παθος;δικαιωμα του καθενος να εχει την αποψη του και δεν ειδα πουθενα να σε βριζει απλα σε απανταει,αν δεν το αντεχεις μην ξαναγραψεις.Ψαξου λιγο και θα δεις οτι εσυ εχεις εμμονη απεναντι στον...ξερεις εσυ.Ειδωλο εισαι μονο εσυ.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/9/21

   Αυτό έλειπε, να ζητάμε άδεια από τους μισθοφόρους του κάθε πολιτικάντη καθε φορά που θα γράψουμε ένα σχόλιο. Έτσι εννοούν μερικοί την δημοκρατία. Αλλά παράλληλα κατηγορούν τον Ερντογάν για τις μεθόδους του. Ουστ ρε μοσχάρια.

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμος13/9/21

  Υπομονή... λίγο καιρό ακόμα
  Το 2022... πλησιάζει...
  Θα κοπεί η μαγκιά ... αρκετών
  Ο λογαριασμός έχει βγεί...για να δούμε
  Πως θα πληρωθεί... γατάκια..
  Η πολιτική αφάνεια., είναι ότι λιγότερο
  Από αυτό που θα σας έρθει...εν ολίγοις
  Την έχετε κάτσει... πολύ άσχημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος13/9/21

  Το 2022 περιμενω και εγω,ενας παλι θα σαρωσει,ειναι σιγουρο.Ο πονος σου χαρα μας ολων οσων τον αγαπαμε,εσυ ψηφισε οποιον θελεις δημοκρατια εχουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος13/9/21

   Εγώ θα ψηφίσω Γιάνη και Μαρία....

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος14/9/21

   Όταν η δημοκρατία εννοείται σαν ρουσφέτι η ως εκβιασμός όπως η περίπτωση με τα εμβόλια, αντιλαμβάνεστε πόσο δημοκρατικές θα είναι οι εκλογές.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14/9/21

   Ξεσκίστηκε στο σελφι σήμερα o δικός σου, και σκυλοβαρεθηκαν τα φουκαριάρικα τα παιδιά.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος14/9/21

   Μοναχοφάη, αχόρταγε....

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος14/9/21

   Εσύ φίλε σαλτάρισες, ζεις σε τούρκικο σίριαλ.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/9/21

   Και.. εγώ το Μπόλεκ και το Λόλεκ
   Βλέπεις πως... δεν έχω πρόβλημα ως προς την ψήφο μου...

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος15/9/21

  Απευθυνομενος στη Διευθύντρια ειπε: Ντροπή σας!!
  Ο,τι πιο βαρβαρο,ο,τι πιο απανθρωπο και μεσαιωνικο!!
  Στο προσωπο της Διευθυντριας ευτελισε την εκπαιδευτικη κοινοτητα, ολοκληρη!!
  Η Ιερα Εξεταση στην αντεπίθεση !!
  Χθες Αγιε Πατερ το ντροπη σας που ειπατε, δεν ειχε αποδεκτη μια εκπαιδευτικο, ειχε αποδεκτη ολοκληρη την Επιστημη, ολων των εποχων!!
  Το ντροπη σας το ξεκαρφωτο πληγωσε οχι μονον την Διευθυντρια, αλλα και τον σύλλογο των εκπαιδευτικων που εκπροσωπει η Διευθυντρια και τα αγαπημενα τους παιδια,μαθητες,οι οποιοι έμειναν ενεοί στο ακουσμα της λεξεως ” ντρο πη” σας!!
  Αναυδα και εμβροντητα τα παιδια στο αναπαντεχο : ντροπη σας!!!!
  Αναυδη και εμβροντητη η χωρα ολη μπροστα σ αυτο το πρωτακουστο : ντροπη σας!!!!
  Το πηραν τα καναλια και το’ καναν σημαια !!
  Θα μεινει στην ιστορια της εκπαιδευτικης κοινοτητας το ηχηρο σας : ντροπη σας και θα μεινει στην ιστορια η αξιοπρεπης και ηρεμη σταση της Διευθυντριας, η οποια στο ντροπη σας απαντησε με σιωπη και ηθος!!!
  Να ξερετε και κατι αλλο,αν δεν υπηρχε η πανδημια,το χτικιο που αρπαζει και σκοτωνει εκατομμυρια ανθρωπους,την ημερα του Αγιασμου στα σχολεια απο ιδρυσεως των ισχυει το παρακατω πρωτοκολλο!!
  Αμα τη ληξει του ιερου Αγιασμου,πρωτα ασπαζεται τον ιερο σταυρο ο Διευθυνων η Διευθυνουσα το σχολειο,ακολουθει συσσωμος ο συλλογος των διδασκοντων και ακολουθει η θαλασσα των μαθητων!!
  Η Διευθυντρια εφαρμοσε τα εις τα σχολεια υπαρχοντα υγειονομικα πρωτοκολλα!!
  Δεν πιστευω Πατερ να νομιζετε οτι η Διευθυντρια και οι διδασκοντες πανω απ τα γραφεια τους να εχουν χαντζαρες εκρηκτικου ταλιμπανισμου…..
  Το ντροπη σας που βγηκε απο την εκρηξη του εγω σας,ισοδυναμει με το ” αναξιος” που ακουγετα σε χειροτονια κατωτερου, ανωτερου και ανωτατου κληρου!!
  Ειναι και θεμα ηθικης ταξεως!!
  Πως η συγκεκριμενη Διευθυντρια,πως θα συγκεντρωσει τα κομματια της,την σκεψη της,την ψυχη της, το χαμογελο της και να συγκεντρωσει σημερα τους μαθητες, σαν να μη συνεβη τιποτα χθες!!
  Αν η αρνηση της Διευθυντριας να ασπασθουν χωρις μασκα ,τον τιμιο σταυρο οι μαθητες ηταν για σας ράπισμα επρεπε να λυθει ολο το θεμα στο γραφειο των εκπαιδευτικων και οχι μπροστα στους μαθητες,γονεις,κηδεμονες,τηλεορασεις ζητιανευοντας τηλεοπτικη επαναστατικη αντισταση!!

  Πατερ, υπαρχει και το ” οστις σε ραπισει επι την δεξιαν σιαγοναν,στρεψον αυτω και την αλλην”
  Ο διευθυνων το σχολειο ,ευλογημενε Πατερ, ειναι το πλεον αγαπητο προσωπο του σχολειου!!
  Στην Διευθυντρια καταφευγουν οι μαθητες να εμπιστευθουν τα προβληματα τους και εκεινη ως φιλοστοργος μητηρ ανοιγει την αγκαλιατης να ακουσει,να συμβουλεψει!!
  Χθες ταραξατε τα παιδια, πονεσατε τα παιδια, πληγωσατε τα παιδια!!
  Πατερ, χθες πανω στο τραπεζι με ολα τ αγιαστικά,τα του αγιασμου υπηρχε και η εικονα του Χριστου,ως ειθισται!!
  Σημερα ο Χριστος ποναει,ειναι πληγομενος γιατι ο Χριστος ειπε: ” οποιος γινει αφορμη να κλονιστει ενας απ αυτους τους μικρους πιυ πιστευουν σ εμενα,ειναι προτιμοτερον γι αυτον να κρεμασει μια μυλοπετρα στο λαιμο και να καταποντιστει στη θαλασσα”
  Χθες πληγωσατε την Διευθυντρια,εκπαιδευτικους λιγοτερο απ τα παιδια!!
  Πατερ,εκ μεσης καρδιας ευχομαι υμας Χρονια Πολλα και για την χθεσινη εορτη του Τιμιου Στσυρου ευχομαι παλι Χρονια Πολλα!!

  ΣΤΕΛιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος15/9/21

   Να τα βλέπουν οι πιστοί που τρέχουν στις εκκλησίες και ακούν αυτούς τους ταλιμπάν. Γίναμε ρεζίλι στην υφήλιο. Χθές στο Euronews έδειχναν όλη μέρα ρασοφόρους ταλιμπάν και έλληνες παπάδες να βρέχουν μαθητές και καθηγητές και φυσικά τους πολιτικούς να σαλιαρίζουν το χέρι του παπά. Δηλαδή βαθύς μεσαίωνας.

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος15/9/21

  Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ