27.10.21

GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf

 

Το GENER8ION είναι ένα πολυθεματικό συνεργατικό πρότζεκτ με επικεφαλής τον παραγωγό και συνθέτη Surkin και τον σκηνοθέτη Romain Gavras. Μετά από ένα αρχικό EP που κυκλοφόρησε το 2016, αυτό το πρότζεκτ αναγεννήθηκε το 2021 με πρώτο κομμάτι το «Neo Surf», σε ερμηνεία της 070 Shake, η οποία είναι στενή συνεργάτιδα του Kanye West και των καλλιτεχνών της εταιρείας του, G.O.O.D Music. 
Το σύμπαν του πρότζεκτ GENER8ION τοποθετείται σε ένα κοντινό μέλλον, στο 2034, σε έναν κατεστραμμένο κόσμο δίχως όραμα, με μια γριφώδη ποίηση που ενσαρκώνεται από οκνηρούς νέους και μια υποβόσκουσα βία. Όμως, δεν πρόκειται για ένα μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό, διότι η Αποκάλυψη, όπως και το μέλλον, είναι ήδη εδώ.
Η δημόσια παρουσίαση του βίντεο κλιπ στην αυθεντική τρίπτυχη μορφή του έγινε στο Musée de la Bourse de Commerce στο Παρίσι. Ακυκλοφόρητες και αποκλειστικές λήψεις των γυρισμάτων θα προβληθούν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα, από τις 8 Ιανουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου 2022. Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά οπτικοακουστικών έργων που συνδυάζουν καινοτόμα formats και προβολές σε απρόσμενους χώρους. Η εγκατάσταση στη Στέγη θα αποτελείται από τρία οπτικοακουστικά έργα σε παγκόσμια πρεμιέρα. Μια μοναδική πολυμεσική εγκατάσταση για ένα μέλλον που θυμίζει παρόν. 
Σκηνοθεσία: Romain Gavras. Συμπαραγωγή: Iconoclast και Onassis Culture. Παραγωγός: Arnaud Le Méné. Ερμηνεύουν: Ilan Guyot, Joris Ly, Djiby Kebe, Chloé Payen, Marguerite Thiam.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ