18.4.22

Ιδέα


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Στην "περιβόητη" χειμερινή καμπάνια (με κέντρο τα τουριστικά Μετέωρα) του υπουργείου Τουρισμού «Ζήσε την Ελλάδα και τον χειμώνα» και στην επίσημη ιστοσελίδα του (visitgreece.gr), φιγουράρουν —με την πολιτική καθοδήγηση προφανώς της κυρίας Ζαχαράκη— ως «μοναδικοί χειμερινοί προορισμοί» της Ελλάδας (κατά σειρά προβολής) η Φλώρινα πρώτη, το Ζαγόρι στην συνέχεια, το Μέτσοβο, η Καβάλα, η Ξάνθη, η Αθήνα, το Καρπενήσι, η Δημητσάνα, το Νυμφαίο και η Θεσσαλονίκη. Πουθενά και εδώ η Καστοριά.

«Μεγάλη Ιδέα»

ΟΔΟΣ 3.2.2022 | 1112


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/4/22

    Ο εύσωμος Νεοδημοκρατης με την κοιλιά απ έξω τι έχει να πει ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/22

      Κρατάει όρεξή για το Αρνί στην Κορησο...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/4/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/4/22

    Είναι αλήθεια ότι η τέως [….] πληρώνεται από πρόγραμμα χωρίς φυσικά να εργάζεται αλλά ούτε και να εμφανίζεται στο [….]; Και τα σπασμένα του [….] εμείς θα τα πληρώσουμε [….], είπαμε οικογενειακή επιχείρηση το ταμείο [….], αλλά μήπως το έχεις βγάλει τα μάτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/4/22

      Αχ Αννουλα του Χιονιά δεν θα είμαι πια μαζί σου, στου Δεκέμβρη τις 9 που χεις Άννα τη γιορτή σου. Αντώνης Καλογιάννης άλμπουμ μικρά ερωτικά.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/4/22

    Γιάννη μου το Γιάννη μου το μαντήλι σου γιατί είναι λερωμένο;;;; Τα θελε και τα πάθε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ