17.5.22

Ο Ξένος


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς | ODOS newspaper of Kastoria


[...] Με την μαχητική πρωτοβουλία του για μια ακόμη φορά, ο κ. Κρίτων Αρσένης στην Βουλή, υπερασπίστηκε την ιστορία και την κληρονομιά της πόλης, αναφέροντας την αλήθεια και πιο συγκεκριμένα ότι «κτήρια 300 χρόνων καταρρέουν αυτή τη στιγμή μαζικά στην Καστοριά. Ένα μετά το άλλο τα αρχοντικά της πόλης μετατρέπονται σε σωρό από πέτρες». Ο ίδιος ο κ. Κρίτων Αρσένης οκτώ χρόνια πριν, είχε πρωτοστατήσει επιτυχώς στις προσπάθειες για την υπαγωγή της Καστοριάς στο πρόγραμμα Europa Nostra.

Ο Ξένος 

ΟΔΟΣ 17.2.2022 | 1117


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/5/22

    Πρέπει να κάνουμε Επίτιμο Δημότη τον Κρίτωνα. Αυτός είναι ο Καστοριανός τελικά. Οι δικοί μας είναι οι πραγματικοί ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/22

      δυστυχώς ο πολιτευτής του κόμματος του κ. Αρσένη είναι για να τρέχει στα ράδια του Μπαμπά\Μαμά\Κόρη και να μιλάει μόνο για γίδια και κατσίκια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/5/22

    Αντί για την Europa Nostra μπήκαμε στην ελληνική Cosa Nostra. Αφήστε τα ευρωπαϊκά εδώ έχουμε δικές μας, βαλκανικές οργανώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ