28.11.22

Στα στασίδια


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Οι φήμες ότι οι υπεύθυνοι του Ιερού Ναού της φωτογραφίας έλαβαν τα μέτρα τους, επειδή τελευταία διάφοροι/ρες άσχετοι/τες ή και απλοί ιδιώτες καταλάμβαναν τα διακεκριμένα στασίδια των ενθρονισμένων (όπως στην Χαλκιδική τον χώρο για τις ομπρέλες στην αμμουδιά) δεν έχει επαληθευτεί. Εκφράζεται αντίθετα η υπόνοια ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ και τα εμπόδια θα απομακρυνθούν. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν μπορεί να μη παρατηρηθεί η ευλάβεια της αυστηράς προσωπικής στιγμής: του εκκλησιασμού και της προσευχής.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 21 Απριλίου 2022, αρ. φύλλου 1121.

Σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/11/22

    Με εκκλησιασμό και προσευχή λύνονται όλα τα προβλήματα. Δεν βοήθησε ο Θεός τον κουμπάρο του νοσοκομείου να μη κολλήσει κορονοϊό; Δεν βοήθησε η Παναγία την ΔΕΥΑΚ να μας παρέχει νερό; Δεν βοήθησαν οι επισκέψεις στο Άγιο όρος...

    Για τις τελευταίες δεν ξέρω σε τι βοήθησαν, αλλά αποκλείεται να πήγαν οι προσευχές χαμένες. Διαφορετικά δεν θα είχαν δημοσιεύσει οι ευσεβείς προσκυνητές φωτογραφίες από την επίσκεψη.

    Θα έχετε επίσης παρατηρήσει ότι οι ευσεβείς της περιοχής (είναι πάντα οι ίδιοι) παρίστανται σε περισσότερες λειτουργίες και από τους ιερωμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ