5.6.23

Μέρες που είναι


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Έτσι το ένστικτο της πολιτικής επιβίωσης του ίδιου του κ. Ι. Κορεντσίδη όπως και των συνεργατών-συνεταίρων στην "Ώρα για δουλειά" ειδικά των στελεχών οι οποίοι, ακόμη κι αν είχαν ιδιωτικό επάγγελμα στην πράξη έχουν αφιερωθεί στην υπηρεσία του δήμου Καστοριάς με... επαγγελματισμό, έναντι αμοιβής ως αντιδήμαρχοι κλπ, όπως δείχνουν τα πράγματα, τους παρακινεί σε δράση. Με απώτερο στόχο, που ίσως και να μην είναι ανέφικτος, η επαναληπτική κάλπη των εκλογών στην Καστοριά να αποδειχθεί κολυμβήθρα του Σιλωάμ. 

Μέρες που είναι


περισυλλογής και πένθους, μέρες μαρτυρίου και Ανάστασης.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/6/23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/23

    Ο Γιάνης (πάντα με ένα νι..) πήρε μέρος και ετέθη επικεφαλής (!!) της λιτανείας που πραγματοποίησε το τοπικό [….] της θρησκείας της ερήμου Ι.Μ. Καστορίας για το σταμάτημα των βροχών...!!!
    Ερώτημα 1ον: ήταν παρών και συμμετείχε ως τι;
    Ως δήμαρχος ή ως ιδιώτης;
    Ερώτημα 2ον: εάν πράγματι πιστεύει ότι οι λιτανείες και τινές θρησκευτικές τελετουργίες μπορούν να αλλάξουν/σταματήσουν τις καιρικές συνθήκες. Εάν ναι θα πρέπει άμεσα [….] [….] να απομακρυνθεί από την θέση του ως επιζήμιος για το δημόσιο συμφέρον.
    Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εικάζουν την παρουσία του [….] στο τέλος της πομπής ντυμένον ως παπαδάκι και φέροντα λάβαρο της Μεγαλόχαρης. Παραμένει εισέτι αδιευκρίνιστο από το γραφείο τύπου της ΔΕΥΑΚ.

    Έρρωσθε οι βροχοποιοί

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΥΓ αγαπητέ κύριε Μπαϊρακτάρη παρακαλώ θερμά όπως παραμείνει αυτούσιο το σχόλιο χωρίς λογοκρισία μιας και είναι ενυπόγραφο αναλαμβάνοντας πάσα ποινική ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ποινική ευθύνη είναι αυτοτελής, τόσο του εκδότη και διευθυντή, όσο και του συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/6/23

      Εγώ αυτόν τον Γιάνννη τον γράφω με τρία ν για τον ξεχωρίζω από τον Γιάνη με ένα ν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/6/23

      Τρία νίιι ....πολύ προχώ!!!!!

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ